Προκήρυξη 3ης αγωνιστικής Jοya Kickboxing Championship 2015

Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές,

Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team είναι συνεπής στο ραντεβού τους με τους αθλητές και τους συλλόγους της χώρας, διοργανώνοντας το “Joya Kick Boxing Championship 2015” . Με συνδιοργανωτή τον Δήμο Μεταμόρφωσης υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίαs Kick Boxing θα πραγματοποιηθεί η 3η Αγωνιστική του Joya Kickboxing Championship 2015 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Μεταμόρφωσης Κώστας Αρβανίτης (Κλειστό Δεξαμενής) δίνοντας την υπόσχεση για την διεξαγωγή ενός υψηλού επιπέδου πρωταθλήματος για ερασιτέχνες αθλητές.

Το φετινό πρωτάθλημα θα έχει μία καινοτομία καθώς στη 4η αγωνιστική θα γίνουν επαγγελματικοί αγώνες όπου θα λάβουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές από 16 χώρες, στις οποίες δραστηριοποιείται η Joya Fight Gear Netherlands , και θα διεκδικήσουν το “Joya Kick Boxing International Cup” , αντιμετωπίζοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα.

3η αγωνιστική Joya Kickboxing Championship 2015

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 , στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Μεταμόρφωσης Κώστας Αρβανίτης (Κλειστό Δεξαμενής) , σε έναν αθλητικό χώρο, ο οποίος θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών, θα πραγματοποιηθεί η 3η αγωνιστική του πιο οργανωμένου πρωταθλήματος Ερασιτεχνικών Αγώνων Κickboxing στα στυλ Κ1 rules, Kick Light, Low Kicks και Muay Thai , που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Στόχος μας μέσα από αυτή την διοργάνωση είναι να προσφέρουμε αγώνες που θα ανοίξουν τον δρόμο στους αυριανούς πρωταθλητές προσφέροντάς τους εμπειρία, θεμιτό ανταγωνισμό, τεχνική κατάρτιση και κίνητρο κατάκτησης οικονομικού και ιδεολογικού επάθλου.

Είμαστε εδώ προσφέροντας αγώνες με χαμηλό κόστος. Με εισιτήριο εισόδου για τους θεατές αξίας μόλις 5€ και χαμηλή χρηματική συμμετοχή αθλητών η οποία είναι ανταποδοτική στους συλλόγους.

Προσφέρουμε άρτια οργάνωση με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, σωστή ροή αγώνων, δίκαιο ζευγάρωμα αθλητών, πιστοποιημένη διαιτησία και κρίση από την ΠΟΚ. Παροχή ολοκληρωμένου προστατευτικού εξοπλισμού για όλους τους διαγωνιζόμενους από την JOYA FIGHT GEAR , απονομή μεταλλίου και διπλώματος σε κάθε αγωνιστική και απονομή κυπέλλου και δωροεπιταγής στους πρωταθλητές κάθε κατηγορίας.

Μία διοργάνωση η οποία επιτρέπει την συμμετοχή αθλητών σε κατάλληλα διαμορφωμένα στάδια, μόνο με πιστοποιημένα και υπογεγραμμένα δελτία της ΠΟΚ και με ιατρική βεβαίωση που επιβεβαιώνει την καταλληλότητα τους.

Η αρένα φυλάσσεται από προσωπικό ασφαλείας το οποίο φροντίζει για την άρτια προσέλευση των αγωνιζόμενων αθλητών και για τον έλεγχο για την παρουσία μόνο των απαραίτητων ατόμων μέσα σε αυτήν. Οι αθλητές καλύπτονται ιατρικά με απόλυτα εξειδικευμένους ιατρούς σε κάθε αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, για δεύτερη χρονιά στο Joya Kick Boxing Championship θα χρησιμοποιηθεί το ‘’scoring system’’, ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης σημείων που αποτρέπει τα λάθη και δίνει λύσεις στους αμφισβητούμενους αγώνες.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη.

Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχών.

Δείτε τη συνολική βαθμολογία μετά και τη 2η αγωνιστική.