Συμμετοχή του Fight Club Galatsi στο Dionysos Fight Night (vds+pics)

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το Fight Club Galatsi βρέθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας στον Αγ. Στέφανο για να συμμετάσχει σε μια πολύ όμορφη διοργάνωση kickboxing που επιμελήθηκε ο Νάσσος Αργυρόπουλος και υποστήριξε έμπρακτα ο δήμος Διονύσου.

Xριστίνα Κούστα στο Dionysos Fight Night

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν δεκατρείς αγώνες με αποκορύφωμα της βραδιάς τις σκληρές αναμετρήσεις μεταξύ ελλήνων και μαυροβούνιων kickboxer.

Να περάσουμε λοιπόν στους αγώνες του συλλόγου, όπου τρεις νέοι αθλητές του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Θεοφάνους αγωνίστηκαν στα Pre-games με άξιους αντιπάλους και θετικά αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα:

Η Χριστίνα Κούστα (FIGHT CLUB ΓΑΛΑΤΣΙ) η οποία πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην εξίσου καλή Βέσελα Ρογκάσκα (DIAMOND CAMP) άνοιξε τους αγώνες και επικράτησε μετά από ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Σειρά πήρε ο Χρήστος Καζαντζής (FIGHT CLUB ΓΑΛΑΤΣΙ) παίζοντας εναντίον του Θανάση Θρουβάλα (ΠΡΟΜΑΧΟΣ) και μετά από μια πολύ καλή αναμέτρηση έχασε από τον αντίπαλο του στα σημεία ύστερα από ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Τα pre-games ολοκληρώθηκαν με τον αγώνα του Διονύση Τσίκο (FIGHT CLUB ΓΑΛΑΤΣΙ) με αντίπαλο τον Ορφέα Ράιδο(ZEN CLUB), μια αναμέτρηση που τελείωσε πολύ γρήγορα αφού ο Ράιδος τραυματίστηκε στο πόδι που ταυτόχρονα έδωσε την νίκη στον αθλητή μας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Γαλατσίου για τις επιδόσεις των αθλητών της και στον διοργανωτή Νάσο Αργυρόπουλο για την αξιόλογη προσπάθεια και την δυνατότητα που δίνει στους αθλητές να κερδίσουν εμπειρίες.

Δείτε video από τους αγώνες των αθλητών μας:

ΚΟΥΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ vs ΒΕΣΕΛΑ ΡΟΓΚΑΣΚΑ

ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ vs ΘΑΝΑΣΗ ΡΟΥΒΑΛΑ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΙΚΟ vs ΟΡΦΕΑΣ ΡΑΙΔΟΣ

Φωτογραφίες από τη διοργάνωση