Η ρεβάνς του Μιχαλόπουλου στο “Best Fighter 2013”

SUPERFIGHT 5

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος με προπονητή τον Γιάννη Θεοφάνους θα είναι ο πρώτος από τα 4 ζευγάρια των Superfights του Best Fighter of the year 2013 εναντίον του νεαρού Καβαλιώτη Στέλιου Παπαδόπουλου με προπονητή το Σωκράτη Καραϊτη .

Από τη μία ο έμπειρος αθλητής μας Γιάννης Μιχαλόπουλος με διεθνείς διακρίσεις και έχοντας στο ενεργητικό του μάχες με μεγάλους ξένους αθλητές όπως ο Diaz , ο Steve Moxon κ.α. και από την άλλη ο «νεοανερχόμενος» Στέλιος Παπαδόπουλος , το πιο φρέσκο αίμα της σπουδαίας σχολής της Ν. Περάμου, με αρκετές νίκες στο ενεργητικό του και με συμμετοχή πριν λίγους μήνες και στο Superkombat .

FIGHT PRE 3(1)

Οι 2 αθλητές είχαν ξανασυναντηθεί στο Fightsports Κick Boxing Tournament στις 3 Μαρτίου με νικητή τότε τον Παπαδόπουλο αφού ο Μιχαλόπουλος αποσύρθηκε από τον αγώνα στον δεύτερο γύρο καθώς προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό στη μύτη από τον αγώνα του με τον Moxon στην Αυστραλία. Έτσι οι πρωταθλητές θα συναντηθούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Best Fighter of the Year 2013 το Σάββατο 30 του μήνα στη Θεσσαλονίκη .

Το κόστος αρχικά από Αθήνα ορίζεται στα 50 ευρώ με επιστροφή, συμπεριλαμβανόμενου και του εισιτήριου για την είσοδο στο στάδιο. Ενδεικτικά από Χαλκίδα το αντίστοιχο κόστος είναι 45 ευρώ, από Λαμία 40 ευρώ, από Βόλο 35 ευρώ, από Λάρισα και Καβάλα 30 ευρώ ,από Κατερίνη 28 ευρώ.

Για προμήθεια εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2915489 ή ελάτε στον χώρο μας: Fight Club Central Gym (Λ.Βεικου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα).