Σεμινάριο Alex Chadud da Silva – 2 μέρες απομένουν!

Jose Aldo, Glover Texeira, Pedro Rizzo, Alex Pereira! Μεγάλοι αθλητές του UFC με έναν κοινό παρονομαστή επιτυχίας, τον προπονητή Alex Chadud da Silva, ο οποίος θα βρίσκεται στη χώρα μας στις 14/12 στο Fight Club Γαλατσίου για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του που δημιούργησαν γενιές πρωταθλητών και θρύλους του UFC !

Υπό την καθοδήγηση του ο Jose Aldo έγινε πρωταθλητής της featherweight κατηγορίας με 7 υπερασπίσεις τίτλου φτάνοντας να είναι κορυφαίος στη γενική κατάταξη των αθλητών του UFC ! Ο Glover Texeira έγινε ο δεύτερος γηραιοτερος πρωταθλητής του UFC σε όλη την ιστορία του Promotion και πρόσφατα καταλυτικο ρόλο έπαιξε στη μετάβαση του Alex Pereira στις MMA και στην κατάκτηση του τίτλου της middleweight κατηγορίας απέναντι στον πρώην πρωταθλητή Israel Adesanya ! Υπό την καθοδήγηση του ο Pedro Rizzo κατέστη για χρόνια N1 contender στη Heavyweight κατηγορία του UFC , νικώντας θρύλους του αθλήματος όπως οι Ken Shamrock, Andrei Arlovski, Mark Coleman, Joss Barnett, διεκδικώντας τον τίτλο απο τον Randy Couture, σε έναν απ τους πιο αμφιλεγόμενους αγώνες στην ιστορία του αθλήματος! Έχει καταγραφεί ως ένας εκ των κορυφαίων strikers στην ιστορία της διοργάνωσης!

Το σεμινάριο του Alex Chadud da Silva, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14/12, από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, στις εγκαταστάσεις του Fight Club Galatsi (Λεωφ. Βεΐκου 117-119, Γαλάτσι) υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ) και θα αφορά 1,5 ώρα M.M.A. και 1,5 ώρα Striking M.M.A.

Το όριο συμμετοχής είναι 60 άτομα και το κόστος συμμετοχής ανά άτομο, είναι 50€ (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας) και θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής.

Πληροφορίες – εκδήλωση ενδιαφέροντος – εγγραφή

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: