Στο Κλουβί του MMA GFC 6 Δύο αθλητές Fight Club Galatsi – Faz Forca Team BJJ

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 στο κλειστό του Tae Kwon Do στο Φάληρο θα διεξαχθεί το MMA GFC 6 με την συμμετοχή δύο αθλητών από το Fight Club Galatsi και την Theofanous Elite Team. Οι Θανάσης Ντράγκνεφ και Σωκράτης Κερπάτσι υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους Γιάννη Θεοφάνους και Κωνσταντίνου Νικολόπουλου, θα προσπαθήσουν να στρέψουν την προσοχή πάνω τους σε ένα event που μέχρι σήμερα έχει αποζημιώσει απόλυτα τους λάτρεις του ΜΜΑ.

GFC Poster

Ο Θανάσης Ντράγκνεφ αποτελεί τον «παλιό» αθλητή των Θεοφάνους – Νικολόπουλου στο ΜΜΑ. Έχει σταθερά ανοδική πορεία με σπουδαίες νίκες στο palmare του. Υπήρξε νικητής με Knock Out επί του Νίκου Σπανού στο Knock Out 1 το 2012, κατέκτησε την οκτάδα του Versus κερδίζοντας στον τελικό τον Ελ Σιντ Γκρούντα το 2013, συνέχισε με νίκη τον περασμένο Ιανουάριο στο GFC 5 αφού κέρδισε με υποταγή στον 1ο γύρο τον Γιάννη Σαββέρα και έκλεισε την σεζόν του με νίκη τον Ιούλιο του 2014 στα Μυρμιδόνια απέναντι στον Άγγελο Παπουναϊσβίλη. Ο Θανάσης που έχει καθιερωθεί ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του εγχώριου ΜΜΑ, για την επερχόμενη διοργάνωση του GFC 6 θα αντιμετωπίσει στα 77 κιλά τον Αλέξανδρο Δημαρά της σχολής Γ.Σ.Παλαίστρα.

Ο έτερος αθλητής του Fight Club Galatsi στο GFC θα είναι ο Σωκράτης Κερπάτσι. Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής με μεγάλη εμπειρία από αγώνες Κ1 θα μπει για πρώτη φορά σε κλουβί για αγώνα ΜΜΑ. Προπονείται υπό την καθοδήγηση των Θεοφάνους – Νικολόπουλου εδώ και 4 μήνες και στόχος του είναι με μικρά βήματα να μπορέσει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και σε αυτό το άθλημα. Θα αγωνιστεί στα 66 κιλά και ο αντίπαλος του θα είναι ο Βαγγέλης Χάρος.

Εισιτήρια για το GFC 6 προπωλούνται από το Fight Club Central Gym και οι τιμές τους είναι 10€, 15€ και 20€.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.

Ακολουθεί ολόκληρη η κάρτα των αγώνων

ΖΕΥΓΑΡΙΑ_GFC