Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογός μας δέχτηκε πρόσκληση για να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing της WKA Unified World Championships που θα διεξαχθεί στο Μπένιντορμ της Ισπανίας από τις 3 – 8 Νοεμβρίου 2015.

Unified World Championships

Η μέχρι τώρα παρουσία μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, μας έχει αποδείξει πως η συνέπειά μας και η αγάπη μας γι αυτό που κάνουμε βρίσκει το στόχο της. Και τις δύο προηγούμενες χρονιές οι διακρίσεις ήταν εντυπωσιακές, αλλά και η εμπειρία που αποκόμισαν όλα τα παιδιά μοναδική.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Kick Boxing Ιωάννης Θεοφάνους με την πολύχρονη εμπειρία του δίνει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές με Ελληνική και ξένη υπηκοότητα να αποκτήσουν εμπειρία και αυτοπεποίθηση συμμετέχοντας σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα υψηλών προδιαγραφών και επιπέδου. Πέρυσι συνεργάστηκαν περίπου 15 μικρές και μεγάλες ομοσπονδίες από το χώρο του Kick Boxing παγκοσμίως με συμμετοχές αθλητών που ξεπέρασαν τις 6.000, αποδεικνύοντας το μέγεθος και την σπουδαιότητα της διοργάνωσης.

Φέτος λοιπόν και πάλι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα εκπροσωπήσει αποκλειστικά την Ελλάδα στο παγκόσμιο αυτό πρωτάθλημα. Καλούμε λοιπόν όποιον αθλητή ενδιαφέρεται, ανεξαρτήτως συλλόγου, να συμμετάσχει στην αποστολή αυτή να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία της Σχολής καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-22.00 και Σάββατο 10.00 – 19.00 στο τηλέφωνο 210-2915489.

Ο Δάσκαλος
Ιωάννης Θεοφάνους
Ομοσπονδιακός Προπονητής Kick Boxing
Π.Ο.Κ.