Τo Fight Club Galatsi στο “Unified World Championships”, το μεγαλύτερο event πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων παγκοσμίως

” History becomes legend ” στο Unified World Championships που θα πραγματοποιηθεί στην Τοσκάνη της Ιταλίας από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου του 2014 και το Fight Club Galatsi με τον ομοσπονδιακό προπονητή Kick Boxing Γιάννη Θεοφάνους θα δώσει δυναμικό παρόν για 2η συνεχόμενη χρονιά με αποκλειστική αντιπροσώπευση της χώρας μας για την WKA (World Kick Boxing & Karate Association).

Η περσινή συμμετοχή της ελληνικής αποστολής, που ήταν επίσης η μοναδική από την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού από τους 13 αθλητές που αγωνίστηκαν οι 7 επέστρεψαν με μετάλλιο στις αποσκευές τους.

Η φετινή διοργάνωση αποτελεί πρόκληση για τον Γιάννη Θεοφάνους, ο οποίος ευελπιστεί να παρουσιάσει μία ακόμη πιο έτοιμη και προετοιμασμένη ομάδα. Στόχος είναι να αποκομίσουν οι αθλητές μας εμπειρίες τέτοιες που θα τους επιτρέψουν να διεκδικούν μόνο την νίκη σε κάθε αγώνα που δίνουν.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της WKA, Unified World Championships δίνει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να λάβει μέρος (ανεξάρτητου εθνικότητας και από το εάν έχει διακριθεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα) σε διεθνείς αγώνες υψηλού επιπέδου. Αυτός είναι και ο λόγος που απευθύνει ανοιχτή πρόταση σε όλους τους αθλητές και προπονητές που έχουν βλέψεις για αγωνιστική καριέρα στο kick boxing και έχουν το ανάλογο επίπεδο να σταθούν σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα kick boxing.

Η WKA, μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες ομοσπονδίες παγκοσμίως, καινοτομεί φέτος μέσω της συνεργασίας της με άλλες 30 παγκόσμιες ομοσπονδίες πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων δημιουργώντας το Unified World Championships, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για το 2014 μετά το μουντιάλ και το mundo basket.

Για πρώτη φορά 10.000 αθλητές από 120 χώρες θα συγκεντρωθούν σε έναν χώρο 40.000 τ.μ., με 45 αγωνιστικούς χώρους (τατάμι – ρινγκ – οκτάγωνο) και θα συμμετάσχουν ενώνοντας τις δυνάμεις τους για ένα αποτέλεσμα αντάξιο του θρυλικού αυτού event, που σκοπό έχει όχι μόνο να φτάσουν στα ανώτερα επίπεδα αγωνιστικά αλλά και να μεταδώσουν το πάθος, το σεβασμό και την πίστη που πρεσβεύουν οι πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα.

Το Fight Club Galatsi με την επίλεκτη ελληνική ομάδα θα είναι εκεί για νέες διακρίσεις. Σας προσκαλούμε να είστε μαζί μας! Περισσότερες πληροφορίες στο info@fightclubgalatsi.gr ή στο 2102915489

Unified World Championships ~ Carrara - Tuscany Italy