Το Fight Club Galatsi στο “Iron Challenge” (pics)

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015. Ημερομηνία σταθμός για το kick box. Ένας από τους μεγαλύτερους του αθλήματος αποφάσισε μετά από μια πολυετή θητεία στα ring και τις νίκες να κρεμάσει τα γάντια του.

Iron Challenge

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης λοιπόν σε μια μεγαλοπρεπή διοργάνωση, στολίδι για το kick box και τον αθλητισμό γενικότερα, όπως είναι το IRON CHALLENGE και μπροστά σε περίπου έξι χιλιάδες φίλους του αθλήματος έπαιξε για τελευταία φορά και κέρδισε τον εξίσου πολύ μεγάλο αυστραλό kick boxer Steve Moxon.

Στα του αγώνα ο Ζαμπίδης μπήκε με το χαρακτηριστικό style του με πολλά low kicks και πολλά κροσέ. Στους δυο πρώτους γύρους πήγαιναν σημείο-σημείο αλλά στον τρίτο γύρο ο Ζαμπίδης μπήκε για να επιβάλει τον ρυθμό του και με άμεσες απαντήσεις σε κάθε επίθεση του αντιπάλου, συνεχίζοντας έτσι μέχρι και τον πέμπτο γύρο κερδίζοντας μια αμφίρροπη μάχη ομόφωνα.

Εκτός φυσικά από το main event της βραδιάς είχαμε και τα main games καθώς και τα super fights στα οποία συμμετείχαν τρεις αθλητές μας. Συγκεκριμένα στα main games συμμετείχαν ο Νίκος “Pelekis” Κελέκης, ο Γιάννης “The Brutal” Φεζουλάι και στα super fights ο “Super Mario”Πασάι.

Ξεκινώντας λοιπόν κατά σειρά τους αγώνες των αθλητών μας, πρώτος εμφανίστηκε ο Μάριος Πασάι ο οποίος μετά από ένα διάστημα αποχής από αγώνες επανήλθε πραγματοποιώντας μία αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στον Μάριο Τσέλα. Ο “Super Mario” Πασάι ήταν από την αρχή του αγώνα πολύ συγκεντρωμένος, χωρίς να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση, επικράτησε ομόφωνα επί του αντιπάλου του, ο οποίος στάθηκε τυχερός στον δεύτερο γύρο καθώς δέχτηκε δυο knock down.

Ακολούθησε ο αγώνας του Νίκου Κελέκη κόντρα στον Αλέξανδρο Γιαννόπουλο. Όλοι περίμεναν μια πολύ μεγάλη μάχη, αλλά όπως αποδείχτηκε ο “Pelekis” ήταν αποφασισμένος να τελειώσει τον αγώνα και αυτό έγινε. Ο αγώνας διήρκησε μόλις είκοσι δευτερόλεπτα αφού μετά από ένα πολύ δυνατό αριστερό κροσέ ο Γιαννόπουλος τραυματίστηκε στο αυτί και με έντονους πόνους ο αγώνας διεκόπη μετά το μέτρημα του διαιτητή ως το 10.

Τέλος ένας συγκλονιστικός αγώνας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Γιάννη Φεζουλάι και του Ismael El Brouzini. Κατά πολλούς ο πιο θεαματικός αγώνας της βραδιάς αφού και οι δυο αθλητές έδωσαν το 100% και επεδίωξαν λυσσαλέα την νίκη. Ο Φεζουλάι επικράτησε του αντιπάλου του καθώς ήταν πιο διαβασμένος και απέδειξε ότι η νίκη στο Coloseum δεν ήταν πυροτέχνημα και δικαίως συγκαταλέγεται στους πέντε καλύτερους των 82kg.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους και πιο πολλά μπράβο στον Μιχάλη Ζαμπίδη για την τεράστια πορεία του στο παγκόσμιο Kick Boxing, αλλά και για την δίκαιη και καθ’ όλα άξια νίκη του απέναντι στον Αυστραλό Steve “Stonegold” Moxon.

Φωτογραφίες από τη διοργάνωση

Αποτελέσματα

SUPER FIGHTS
Αλέξανδρος Βλάχος (Έκτορας) VS Ευθύμης Στεργίου (Pliakos Camp) – -62kg – 3×2′ (Muay Thai)
Αλέξανδρος Βλάχος (Έκτορας)  ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ KΡΙΤΕΣ

Μάριος Τσέλας (Glory Club Nikitoglou)  VS Μάριος Πασάι (Fight Club Theofanous)– – 72kg – 3×2′ (Κ-1)
Μάριος Πασάι (Fight Club Theofanous)  ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

MAIN CARD

Usman Mohammad (Ελευσίς)  Vs Γιώργος Ζυγούρης (Budo Θεσσαλονίκης) – 65kg – 3×3′ – (K-1)
Usman Mohammad (Ελευσίς)   ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΟΜΟΡΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ TΟΥΣ  ΚΡΙΤΕΣ

Παύλος Μήσιας (Fighters Club Αθανασόπουλος) Vs Πάνος Κυρίμης (Papaiosif Family Team Boxing Academy) – 86kg – 3×3′ (ΒΟΧ)
Πάνος Κυρίμης (Papaiosif Family Team Boxing Academy)  ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Αλέξανδρος Γιαννόπουλος (Tae Kwon Do Περιστερίου) – 80kg – 3×3′ (Κ-1) vs Νίκος Κελέκης  (Fight Club Theofanous)
Νίκος Κελέκης  ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Μαρία Πανταζή (BG Academy) Vs Χαρά Δημητρούλα (Άτρωτος Ιωαννίνων) – 58.5 kg – 3×3′ (K-1)
O ΑΓΩΝΑΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Ismail El Brouzini (Κένταυρος) Vs Γιάννης Φεζουλάι (Fight Club Theofanous) – 82kg – 3×3′ (Κ-1)
Γιάννης Φεζουλάι  ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ

Μιχάλης “Iron Mike Ζαμπίδη” vs “Stone Cold” Steve Moxon
Μιχάλης Ζαμπίδης  ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ