Το Fight Club Galatsi στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2020 (BINTEO)

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2020, που διεξήχθη από την Π.Ο.Μ. στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2020, στην Αργυρούπολη, συμμετείχε ο Σύλλογός μας με ομάδα 7 μικρών και μεγάλων αθλητών, αποκομίζοντας συνολικά 5 νίκες.

Αναλυτικά, στο σκέλος των επίσημων κατηγοριών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, αγωνιζόμενη απέναντι στην Σοφία Κυπριώτη του Diamond Camp Κρήτης, κατέκτησε την Α’ θέση και το χρυσό μετάλλιο στα -51kg Γυναικών ενώ ο Δημήτριος Ντάλας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό της κατηγορίας Παίδων 12-13 -42kg, αποκλειόμενος στον ημιτελικό από τον Θανάση Δραπανιώτη (Σκοπευτικός Όμιλος Ιεράπετρας).

Στους αγώνες Thaiboxing, την νίκη πήραν η Αντωνία Πρίφτη απέναντι στην Βασιλική Οικονόμου (Α.Σ. Πολυνίκης Λάρισας), ο Έρσι Πέπα έναντι του Άγγελου Τζάρτα (NAS Camp), η Νίκη Βανδώρου κόντρα στην Μαριλένα Μπουνά (Μαχ. Πν. Πετραλώνων), και ο Φίλιππος Θανάσκος απέναντι στον Διαμαντή Κατσίφη (NAS Camp), ενώ ο Στυλιανός Μάλλιος δεν κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του.

Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή της Π.Ο.Μ. για τη διοργάνωση και σε όλους τους αθλητές μας για την εμφάνισή τους.

Ραντεβού, πρώτα ο Θεός, στο Πανελλήνιο Κύπελλο Μουάιτάι στα τέλη Νοέμβρη.

Ακολουθούν βίντεο αγώνων των αθλητών μας: