(ΒΙΝΤΕΟ) 2 στα 2 για Fight Club Galatsi στα “Χρυσά Γάντια” προς τιμήν του Γιώργου Μάλλιου

Tο Σάββατο 10/2/2018, στην αίθουσα “Αριστοτέλειο” πυγμαχίας “Γ.Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι,  ελαβε χώρα η διοργάνωση «Χρυσά Γάντια» προς τιμήν του δασκάλου των δασκάλων Γιώργου Μάλλιου, υπό την αιγίδα της ΕΟΜΑ.

Στο event συμμετείχε και το Fight Club Galatsi με τους Δήμητρα Αγαθαγγελίδου και Κώστα Φασομυτάκη.

Η Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, αντιμετώπισε στον πρώτο αγώνα Πυγμαχίας της, τη Ντίνα Λαλούση (Αλατζίδης team), μια αξιόμαχη πυγμάχο, καταφέρνοντας νίκη επί των σημείων και εντυπωσιάζοντας για την ψυχή και την τεχνική της.

Ο Κώστας Φασομυτάκης, μετά από ένα χρόνο αποχής από προπονήσεις και αγώνες, εξαιτίας της στρατιωτικής του θητείας, αντιμετώπισε και κέρδισε με ομόφωνη απόφαση τον Κικνάτζε Μπέκα (Αλατζίδης team) με όρους Low Kicks στα 72 κιλά.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, προπονητές και θεατές για την όμορφη εμπειρία που προσέφεραν, στο διοργανωτή Βασίλη Φωτόπουλο και τη σχολή του ΑΣ Σπαρτιατικη Αγωγή Δύναμη Πειραιώς για την όμορφη πρωτοβουλία της διοργάνωσης των Χρυσών Γαντιών προς τιμήν του Γιώργου Μάλλιου και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ίδιο τον Γιώργο Μάλλιο για την τεράστια  συνεισφορά του στο χώρο του kick boxing τόσο με την γνώση και εμπειρία του ως δάσκαλος όσο και για το ήθος του ως άνθρωπος  όλα αυτά τα χρόνια.