Με το βλέμμα στο Αλιβέρι: Σεισμός στο Monemvasia Fight Night!

Με 2 νίκες στις αποσκευές τους απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, επέστρεψαν οι 2 αθλητές του Fight Club Galatsi και του Ι. Θεοφάνους, Αντωνία Πρίφτη και Roland Matuszczyk, από τη διοργάνωση του Στέλιου Πολίτη, Monemvasia Fight Night, την Παρασκευή που μας πέρασε.

Ο Matuszczyk αντιμετώπισε τον Στάθη Μίχο της Askitis Team, έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που δυσκόλεψε από την αρχή τον Roland, και του κόστισε 2 μετρήματα στους 2 πρώτους γύρους. Στη συνέχεια όμως ο Matuszczyk κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος του αποτέλεσμα, καταφέρνοντας τελικά την εντυπωσιακή, ομόφωνη, επικράτηση στα σημεία.

Η Πρίφτη, αντιμετώπισε την Αλεξάνδρα Δέδε της Ioakeimidis Team, μια αξιόμαχη αθλήτρια, που ήρθε στο ματς με 2 συνεχόμενες νίκες σε μεγάλους αγώνες. Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, η Αντωνία, κατάφερε να επικρατήσει της αντιπάλου της και να πάρει τελικά τη νίκη  με ομόφωνη απόφαση. Επόμενος αγώνας για την Αντωνία Πρίφτη, την ερχόμενη Παρασκευή, 28/7, στο Αλιβέρι Ευβοίας και το Aliveri Dare To Fight: Greece VS Turkey, όπου και θα αντιμετωπίσει την Μίνα Κυρλάκη της Leon Team, σε ένα από τα pregames της βραδιάς.

Παράλληλα, στον μεγάλο αγώνα του Monemvasia Fight Night, ο φορμαρισμένος Γιάννης Μπούκης, κατάφερε τη νίκη απέναντι στον Yasin Yavas, με KO στον 4ο γύρο, σε έναν αγώνα 5 3λεπτων γύρων, κατακτώντας έτσι τον Παγκόσμιο Τίτλο Κ1 της WKU για το 2017 στα 70kg, και ανανεώνοντας με τις καλύτερες προοπτικές, το ραντεβού με τους φίλους των μαχητικών αθλημάτων, για  την μεγάλη αναμέτρησή του με τον Τούρκο Kayir Yigitcan, σε ένα από τα co-main events του Aliveri Dare To Fight: Greece VS Turkey.

To Aliveri-Dare to Fight: Greece VS Turkey θα διεξαχθεί στις 28 Ιουλίου, στο λιμάνι του Καράβου, στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Ένα Pro/Am event που διοργανώνει το Fight Club Aliveri του προπονητή Δημήτρη Κοντού σε συνεργασία με τη Theofanous Elite Team του ομοσπονδιακού προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους, και την αιγίδα και υποστήριξη της W.K.U. Hellas, και του προέδρου της, Στέλιου Πολίτη, με αγώνες μεταξύ κορυφαίων Ελλήνων και Τούρκων kickboxer.

Στo main event της βραδιάς, ο Γιάννης «Brutal» Φεζουλάι της Theofanous Elite Team, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τούρκο πρωταθλητή Hamdi Kuzgun σε έναν αγώνα 5 τρίλεπτων γύρων,  που θα κρίνει τον Ευρωπαϊκό τίτλο Κ1 της W.K.U. στα -79kg.

Αλλά και στα co-main events της βραδιάς, οι φίλοι των μαχητικών αθλημάτων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξίσου συναρπαστικές αναμετρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας με όρους K1. Στα -92kg θα αγωνιστεί ο Παύλος Κοχλιαρίδης των Budo Fighters του Νάσου Γλυκή, εναντίον του Zafer Senturk, ενώ ο Γιάννης Μπούκης της Politis Team, θα αναμετρηθεί με τον Yigitcan Kayir στα -71kg. Tην main card συμπληρώνει ο αγώνας του, πολλά υποσχόμενου, Δημήτρη Σαϊνόπουλου της Theofanous Elite Team, κόντρα στον Ibrahim Oguzhan, ενώ την κάρτα συμπληρώνει πλήθος αγώνων μεταξύ ανερχόμενων ονομάτων του ελληνικού kickboxing.

Η διοργάνωση Aliveri-Dare to Fight: Greece VS Turkey, η πρώτη μεγάλη αγωνιστική βραδιά kickboxing που διεξάγεται στην κωμόπολη της Εύβοιας, συγκεντρώνει top αθλητές από Ελλάδα και Τουρκία για να αναμετρηθούν σε μια διεθνή Pro/Am βραδιά kickboxing, με την εγγύηση Fight Club και την οργανωτική «υπογραφή» της Theofanous Elite Team.

Aliveri-Dare to Fight: Greece VS Turkey
28/7/2017  | 20:30
Κέντρο Λιμένα Καράβου Αλιβερίου, Εύβοια

Είσοδος ελεύθερη

( οι θέσεις καθημένων θα είναι περιορισμένες. Προτεραιότητα σε αυτές θα έχουν οι κάτοχοι λαχνού της μεγάλης κλήρωσης με πλούσια δώρα που θα πραγματοποιηθεί από τους διοργανωτές τη βραδιά του event.

Λαχνούς μπορείτε να προμηθευτείτε από το Fight Club Aliveri (Αλιβέρι Ευβοίας, τηλ.: 2223 057020) και από το Fight Club Galatsi (Λεωφ. Βεΐκου 117-119, Γαλάτσι, Αθήνα, τηλ.: 210-2915489 / info@fightclubgalatsi.gr).)