Ξεκινάμε την Τετάρτη 3/6!

Αγαπητοί αθλητές,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως από αύριο Τετάρτη, 3/6, οι προπονήσεις μας ξεκινούν κανονικά, σε νέες συνθήκες, με νέες συνήθειες και νέους κανόνες, αλλά πάντα με ΑΣΦΑΛΕΙΑ για όλους!

Το νέο πρόγραμμα προπονήσεων έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Συλλόγου, στην διεύθυνση https://fightclubgalatsi.gr/gymnastirio/programma-proponiseon/ με δυνατότητα λήψης του σε μορφή pdf.

Από σήμερα μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία της σχολής (2102915489, info@fightclubgalatsi.gr) για κλείσιμο θέσεων.

Σας υπενθυμίζουμε:

 • Το ανώτατο όριο αθλητών ανά προπόνηση, δεδομένου του ωφέλιμου χώρου της σχολής μας, επαναπροσδιορίζεται στα 10 άτομα.
 • Δεδομένου του επιβεβλημένου ανώτατου ορίου αθλουμένων, θα τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας ανά προπόνηση. Επομένως, είναι απαραίτητο να ενημερώνετε την γραμματεία για την πρόθεσή σας να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε προπόνηση. Τα γκρούπ προπονήσεων θα πραγματοποιούνται αυστηρά με ραντεβού. Θυμηθείτε πως είμαστε υποχρεωμένοι, εκ του νόμου, να διατηρούμε ανώτατο όριο 10 ατόμων ανά προπόνηση.
 • Οι τιμές των συνδρομών ισχύουν ως έχουν, με τη διαφορά ότι οι συνδρομές πλέον θα αφορούν 3 προπονήσεις ανά εβδομάδα για όλους.
 • Οι υπάρχουσες ετήσιες συνδρομές ισχύουν και θα παραταθούν για 2 μήνες τουλάχιστον.
 • Τέλος, για όσους το επιθυμούν, παραμένει η δυνατότητα προγραμματισμού ατομικών ιδιαιτέρων μαθημάτων, στον χώρο της σχολής, με την ελάχιστη δυνατή τιμή κατά περίπτωση.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την επανέναρξη προπονήσεων οποιουδήποτε αθλητή/τριας, είναι η συμπλήρωση του προαγωνιστικού ιατρικού ιστορικού, παρουσία ιατρού και η προσκόμιση της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης στην γραμματεία της σχολής. Αναλυτικότερα:

 1. Το έντυπο του προαγωνιστικού ιατρικού ιστορικού για αθλητές/ τριες συμπληρώνεται από τους ιδίους παρουσία ιδιώτη ιατρού (γενικό ιατρό, παθολόγο, καρδιολόγο, πνευμονολόγο και συναφείς ειδικότητες).
 2. Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού παραμένει στην κατοχή του ιατρού και φυλάσσεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 3. Ο ιατρός μετά την κλινική εξέταση και τη συμπλήρωση του εντύπου του ιατρικού ιστορικού και εφόσον κρίνει ότι δεν απαιτείται περαιτέρω έλεγχος, συμπληρώνει το έντυπο της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης η οποία επιτρέπει στον αθλητή/τρια να ξεκινήσει προπονήσεις.
 4. Στην επανέναρξη των προπονήσεων και κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση, οι αθλητές/αθλήτριες προσκομίζουν τη σχετική ιατρική βεβαίωση.

Στους ακόλουθους συνδέσμους μπορείτε να κατεβάσετε τα σχετικά έντυπα:

 1. Έντυπο προαγωνιστικού ιστορικού
 2. Ιατρική Βεβαίωση

Επιπλέον, στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομερείς οδηγίες επανεκκίνησης όπως εκδόθηκαν από την Υγιειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Γ΄ΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Εφιστούμε, τέλος, την προσοχή όλων στους παρακάτω πίνακες με χρήσιμες οδηγίες για τους αθλούμενους.

Καλή αρχή!