Ξεκίνησε το πρόγραμμα αυτοάμυνας στο Γαλάτσι

Ξεκίνησαν τα μαθήματα αυτοάμυνας στο Άλσος Βεΐκου το Σάββατο και την Κυριακή 19 & 20 Νοεμβρίου 2022. Περίπου 40 παιδιά έως 14 ετών και γυναίκες συμμετείχαν στα εναρκτήρια μαθήματα.

Κάθε Σάββατο, στο Άλσος Βεΐκου, δίπλα στο υπαίθριο γυμναστήριο, ο κορυφαίος προπονητής μαχητικών αθλημάτων, Ι. Θεοφάνους, και η πολύπειρη ομάδα του, διδάσκει, δωρεάν, σε κατοίκους του Δήμου Γαλατσίου, τεχνικές αυτοάμυνας από αθλήματα επαφής (πυγμαχία, kickboxing, muaythai), krav maga (τεχνικές ακινητοποίησης και αποφυγής επιθέσεων) και μικτές πολεμικές τέχνες (όρθια μάχη και μάχη εδάφους). Τα μαθήματα θα διαρκέσουν έως και τον Ιούνιο του 2023.

Το πρόγραμμα αυτοάμυνας είναι μια προσφορά του Δήμου Γαλατσίου και του Γ.Σ. Γαλατσίου Μαχητική Λέσχη (Fight Club Galatsi).

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να μεταβληθεί, βάσει των αναγκών των συμμετεχόντων. Για κάθε αλλαγή, οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν εγκαίρως μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και ανακοινώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τρόποι εγγραφής:

  1. Μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας που μπορείτε να βρείτε εδώ:
    Ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής
  2. Συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας, για κάθε συμμετέχοντα, στο info@fightclubgalatsi.gr, (ή προσκομίζοντας στο χώρο, πριν την έναρξη του μαθήματος) την ακόλουθη αίτηση:
    Αίτηση Εγγραφής
    Η αίτηση πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη και μαζί, πρέπει να επισυνάπτεται ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (Αντίγραφο Λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο. (Ρεύμα / Φυσικό Αέριο / Τηλέφωνο) – ή – Κάρτα Μέλους Δημοτικού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ή – Κάρτα Μέλους Στεκιών Νεολαίας Γαλατσίου)