2ος χρόνος συνεργασίας Fight Club / Alterlife

Μια καινούρια περίοδος ξεκινά, και ταυτόχρονα ο 2ος χρόνος συνεργασίας μεταξύ των Fight Club/Theofanous Elite Team και της Alterlife, ενώ η συνεργασία αυτή διευρύνεται μαζί με την επέκταση της αλυσίδας γυμναστηρίων Alterlife, η οποία πλέον μετρά αισίως 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!

Και φέτος λοιπόν, τα τμήματα kickboxing στα κατά τόπους καταστήματα AlterLife – Absolute, θα επανδρώνουν αποκλειστικά εξειδικευμένοι προπονητές των Fight Club. Οι δάσκαλοι του Fight Club, με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία του kickboxing σε παιδιά και ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους αθλητές, θα σας περιμένουν στα AlterLife Αγίας Παρασκευής, Χαϊδαρίου και Δραπετσώνας αλλά και σε ολοκαίνουργια καταστήματα Alterlife-Absolute τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα, για να σας μυήσουν στον μαγικό κόσμο του kickboxing και να σας δώσουν τις σωστές βάσεις μέσα από την μοναδική εκπαιδευτική μεθοδολογία προπόνησης του head coach των Fight Club και της Theofanous Elite Team, Ιωάννη Θεοφάνους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες και τα διαθέσιμα προγράμματα στις ιστοσελίδες της AlterLife και του Fight Club Galatsi.