Αγώνες πρόκληση για Νίκο Γκίκα και Σωκράτη Κερπάτσι στο εξωτερικό!

Δύο μέλη της Theofanous Elite Team ο Νίκος Γκίκας και ο Σωκράτης Κερπάτσι έχουν να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση για την φετινή χρονιά συμμετέχοντας σε 2 πολύ σπουδαίες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Πρώτος  θα μπει στην μάχη στις 9 Μαΐου στην Κύπρο σε αγώνα superfight  ο Σωκράτης Κερπάτσι ο οποίος θα βρεθεί απέναντι στον Αλέξανδρο Φιλιππίδη σε αγώνα με όρους Κ1 στην κατηγορία των 67 κιλών στο Iron Challenge 2015 που θα πραγματοποιηθεί στην μεγαλόνησο.

Vindication Fighting May 2015

Μετά τον  επαναπατρισμό του στο νησί της Αφροδίτης  ο πολύπειρος αθλητής του Αλέξη Αλεπίδη θα κληθεί  να αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται στους κορυφαίους στην κατηγορία του αντιμετωπίζοντας τον αθλητή του Γιάννη Θεοφάνους, ο οποίος στον τελευταίο του αγώνα στο Iron Challenge 2014, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον περασμένο Ιανουάριο, κέρδισε με TKO τον Usman Mohammad.

Την σκυτάλη παίρνει στις 23 Μαΐου ο Νίκος Γκίκας, οποίος θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει το νέο μεγάλο αστέρι αλλά ήδη καταξιωμένο 23 ετών Βελγοαρμένιο αθλητή Marat Grigorian, σε αγώνα με όρους Κ1 στα 73 κιλά για το τουρνουά “Vindigation Fighting”. Ο Grigorian προπονείται στην Golden Glory από τον Simon Rutz και έχει ρεκόρ 39 νίκες (με 21 Knock Out), 1 Ισοπαλία και μόλις 5 ήττες. Τελευταίος αγώνας του αυτός με τον Robin Van Rousmalen στο “Glory”, όπου ένα παιχνίδι που φαινόταν δικό του, χάθηκε στα σημεία μετά από απόφαση. Να τονίσουμε επίσης ότι ο Grigorian στις 12 Απριλίου θα αντιμετωπίσει τον Yodsanklai Fairtex σε διοργάνωση στην Κίνα.

Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί για τον “Stealth” ένα μεγάλο στοίχημα που μπορεί να του δώσει την ώθηση για την εκτός συνόρων αναγνώριση.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στους δύο αθλητές ώστε να εκπροσωπήσουν επάξια το Fight Club Galatsi και την Theofanous Elite Team και με τις εμφανίσεις τους να κερδίσουν εμπειρίες και κοινό, ανοίγοντας τα φτερά τους στον ευρωπαϊκό τους ορίζοντα.

Φωτογραφίες

Nίκος Γκίκας

Σωκράτης Κερπάτσι

Grigorian Vs Fairtex