Από σήμερα, ξεκινούν οι προπονήσεις Muaythai στο Fight Club Galatsi

Αγαπητοί αθλητές – αγαπητά μέλη,

Από σήμερα ξεκινούν στη σχολή μας τα μαθήματα Muaythai. Το πρόγραμμα προπονήσεων έχει καθοριστεί σε 4 προπονήσεις εβδομαδιαία (Δευτέρα & Πέμπτη 19.00-20.15, Τετάρτη 21.45-23.00 και Σάββατο 12.00-13.30).

Σας προσκαλούμε να έρθετε και να γνωρίσετε την μαγική παραδοσιακή πολεμική τέχνη της Ταϊλάνδης, την αποκαλούμενη και «τέχνη των οκτώ άκρων».

Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία της σχολής (210-2915489, info@fightclubgalatsi.gr , https://m.me/fightclubgalatsi )

To πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων μπορείτε να βρίσκετε πάντα στον σύνδεσμο https://fightclubgalatsi.gr/gymnastirio/programma-proponiseon/  (αν επιθυμείτε να «κατεβάσετε» το πρόγραμμα σε μορφή .pdf, πατήστε εδώ ).

Σας ενημερώνουμε πώς ο Γ.Σ. Γαλατσίου «Μαχητική Λέσχη» (Fight Club Galatsi), είναι μέλος της, αναγνωρισμένης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), με αρ. μητρώου 060 και δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις επίσημες Πανελλήνιες και Παγκόσμιες διοργανώσεις. Το άθλημα του Μουάιτάι είναι αναγνωρισμένο από τη Γ.Γ.Α. και οι διακριθέντες αθλητές του, χαίρουν όλων των θεσμοθετημένων προνομίων, όπως η μοριοδότηση για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.