Το νέο πρόγραμμα της σχολής είναι εδώ – Οι καλύτεροι εκπαιδευτές στο Fight Club!

Εικοστός χρόνος φέτος λειτουργίας του συλλόγου και στο Fight Club Galatsi καλωσορίζουμε την νέα αγωνιστική περίοδο δυναμικά, εντάσσοντας νέα τμήματα αθλημάτων υπό την επίβλεψη διακεκριμένων δασκάλων και την διαχρονική εγγύηση του Fight Club:

 • KICKBOXING / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ

  Το Fight Club και ο head coach Ιωάννης Θεοφάνους προσφέρουν ανώτερη τεχνική κατάρτιση στο άθλημα του kickboxing για αρχάριους, προχωρημένους & επαγγελματίες αθλητές. Με προπονήσεις αρχαρίων-προχωρημένων, αγωνιστικού και παιδικής ακαδημίας, διαθέσιμες κάθε μέρα-όλη μέρα, θα μπορέσετε σίγουρα να εντάξετε το kickboxing στο πρόγραμμά σας. Τα τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει!

 • Μ.Μ.Α. / Grappling

  Οι μεικτές πολεμικές τέχνες είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής (full contact) που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος. Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, υποδεχόμαστε τον πλέον ειδικό, διακεκριμένο Έλληνα δάσκαλο του αθλήματος και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜΜΑ, τον Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος θα βρίσκεται πλέον στο Fight Club για να σας μάθει τα μυστικά αυτού του τόσο διαδεδομένου αθλήματος. Τα τμήματα ξεκινούν την Τρίτη 10/9!

 • MUAYTHAI

  Γνωστή και ως η “τέχνη των οκτώ άκρων” το Muay Thai είναι η παραδοσιακή πολεμική τέχνη της Ταϊλάνδης. Μια τέχνη που μετατρέπει κάθε ασκούμενο, ανεξαρτήτως προσόντων σε μια αυτοδύναμη μαχητική μονάδα. Τα τμήματα ξεκινούν στις 16/9!

 • KRAV MAGA

  Tο krav maga είναι αυτήν τη στιγμή το πιο διαδεδομένο σύστημα αυτοάμυνας στον κόσμο. Διδάσκει πώς να αποφεύγονται, να αντιμετωπίζονται και να ξεπερνιούνται οι επιθέσεις όλων των ειδών και η βία. Αποτελεί την καλύτερη μέθοδο αυτοάμυνας σε καταστάσεις πραγματικού αιφνιδιασμού. Κοντά μας για να σας διδάξουν τα μυστικά του krav maga, ο Απόστολος Ηλιόπουλος, ιδρυτής και head instructor (Grade: E1) της Krav Maga Mentality και ο Διονύσης Τσίκο (Grade: G1). Τα τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει!

Είμαστε και φέτος εδώ, έτοιμοι να σας εμπνεύσουμε για να γυμναστείτε, να σας γεμίσουμε ενέργεια και γνώσεις αυτοάμυνας που θα σας συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής σας! Γίνε και εσύ μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας βάζοντας στη ζωή σου τον αθλητισμό!

Προπονήσου με τους καλύτερους!

Το πρόγραμμα της σχολής έχει ήδη αναρτηθεί στον σύνδεσμο: https://fightclubgalatsi.gr/gymnastirio/programma-proponiseon/