Απονομή Βραβείων Joya Kickboxing Championship 2014

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα την Παρασκευή 16.1.2015 στο Fight Club Central Gym, την σχολή του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Θεοφάνους, απονεμήθηκαν στους νικητές (αθλητές και συλλόγους) του Joya Championship 2014 τα έπαθλα για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων.

Νικητές σύλλογοι και αθλητές του Joya Kickboxing Championship 2014

Από πλευράς συλλόγων την πρώτη θέση κατέκτησε το Fight Club Galatsi με 130 βαθμούς, την δεύτερη το BG Academy των προπονητών Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου με 104 βαθμούς και την τρίτη το Glory Club του Μιχάλη Νικήτογλου με 80 βαθμούς. Οι τρεις αυτοί σύλλογοι βραβεύτηκαν με επιταγές από την JOYA HELLAS αξίας 1000€ ο πρώτος , 500€ ο δεύτερος και 300€ ο τρίτος σύλλογος. Το BG εκπροσωπήθηκε από τον κύριο Χαλκίδη ο οποίος παρέλαβε το χρηματικό έπαθλο αλλά και το κύπελλο του συλλόγου του ενώ δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί ο κύριος Νικήτογλου λόγω προβλήματος υγείας και τα αντίστοιχα τρόπαια παρέλαβε εκπρόσωπος του. Την πρωτιά για το Fight Club πανηγύρισε για ακόμα μία φορά ο κύριος Θεοφάνους.

Ο Γιάννης Θεοφάνους προπονητής του Fight Club Galatsi παραλαμβάνει το πρώτο βραβείο

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν για την κατάκτηση της κορυφής στην κατηγορία τους ήταν οι παρακάτω :

Στους άνδρες ο Θανάσης Θρουβάλας του Πρόμαχου Χαλανδρίου κατέκτησε την κορυφή στην κατηγορία Low Kicks Ανδρών σημειώνοντας 4 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές ενώ ο Πάνος Βασίλης από το Zambidis Club με το ίδιο ρεκόρ κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία kick light ανδρών.

Για τις γυναίκες η κατάκτηση της κορυφής ήταν αποκλειστικότητα του Fight Club αφού Θεοδώρα Φωτίου, Αναστασία Μήτση και Αντωνία Πρίφτη με 4 νίκες η κάθε μία κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες low kick γυναικών , kick light κορασίδων και kick light πανκορασίδων.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αμαρουσίου για την πολύ σημαντική συμβολή του στην προσπάθεια του Fight Club Γαλατσίου, ως συνδιοργανωτής, αφενός για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2014 και αφετέρου να στηρίξει τα μαχητικά αθλήματα. Επίσης τους χορηγούς της διοργάνωσης τη διαφημιστική εταιρία Γκίκας, το Citylife, το pygmaxia.gr, το tradenow.gr , η QNT, τα έπαθλα Press Metal, το Coffeeline , το ενεργειακό ποτό black 28 και τις γραφικές τέχνες Shadow Creative που ήταν κοντά μας και μας στήριξαν καθ’όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2014. Χωρίς την συμμετοχή τους η πραγματοποίηση της διοργάνωσης μας ίσως ήταν αδύνατη.

Ιδιαίτερη μνεία χρειάζεται να κάνουμε και στους 65 συλλόγους και 1.000 περίπου αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτές τις 4 αγωνιστικές ημέρες για το περασμένο έτος.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 8 Μαρτίου 2015 με την πρώτη αγωνιστική του νέου Joya Kickboxing Championship 2015 που έρχεται να κερδίσει και πάλι το χειροκρότημα σας και να προσφέρει εμπειρία, θέαμα, αγωνιστική δράση και πολλές εκπλήξεις σε όλους!