Βράβευση Fight Club Galatsi για το Joya Championship 2013

Μέσα σε ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα την Παρασκευή 13.12.2013 απονεμήθηκαν στους διακριθέντες αθλητές τα βραβεία για το JOYA CHAMPIONSHIP 2013 . Στο Fight Club Central Gym στο Γαλάτσι αρκετός κόσμος παραβρέθηκε για να δώσει με το χειροκρότημα του την επιβράβευση που αξίζουν οι πρωταθλητές κάθε κατηγορίας, σε μια διοργάνωση που ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Θεοφάνους πραγματοποίησε για 5η ιδιαίτερη επιτυχία.

Με την παρουσία τους τίμησαν αυτή την πολύ όμορφη βραδιά οι προπονητές όλων των συλλόγων που οι αθλητές τους κατέκτησαν το πρώτο σκαλί του βάθρου. Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος συνόδεψε τον αθλητή του Καγκελίδη Γιάννη (νικητής στης κατηγορία LOW ανδρών), ο Μιχάλης Νικήτογλου τον Γκροπάι Γιώργο (νικητής στην κατηγορία LOW νέων), ο Παναγιώτης Πετρίδης την Γκίκα Δανάη (νικήτρια στην κατηγορία LIGHT γυναικών), ο Πέτρος Κουσερής τον Δεμερούτη Γιώργο (νικητής στην κατηγορία LIGHT παμπαίδων) και η Νατάσα Ποντίκα τον Νικολάου Σταύρο (νικητής στην κατηγορία LIGHT ανδρών).

Από το FIGHT CLUB GALATSI ο Γιάννης Θεοφάνους έδωσε τα βραβεία και τις δωροεπιταγές της χορηγού εταιρείας JOYA στην Κούστα Χριστίνα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κατηγορία LIGHT κοριτσιών και στον Παραμυθιώτη Νικό για την πρωτιά στην κατηγορία LOW εφήβων αλλά και για την κατάκτηση της 1ης Πρωτάθλημα της WKA που διεξήχθη στην Τοσκάνη της Ιταλίας.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή της βράβευσης για 2 από τους καλύτερους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας της THEOFANOUS ELITE TEAM για τις επιτυχίες που σημείωσαν κατά την διάρκεια του 2013. Στον Γιάννη Μιχαλόπουλο απονεμήθηκε το βραβείο του καλύτερου αθλητή για το 2013 με την νίκη του στο BEST FIGHTER 2013 και στον Νίκο Γκίκα το βραβείο για τον αθλητή με τις περισσότερες συμμετοχές σε επαγγελματικούς αγώνες για το τρέχον έτος.

Η βραδιά έκλεισε με την απονομή συμβολικών επάθλων στους μεγάλους χορηγούς του FIGHT CLUB GALATSI που παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο λειτουργία ολόκληρου του συλλόγου μας. Από τον ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ βραβεύτηκε η κυρία Τζένη Θεοδωρακοπούλου , από την COFFEELINE o κύριος Μπάμπης Ξεμυτίδης, από την BIOFIT παραβρέθηκε και βραβεύτηκε ο Γιώργος Βαβέτσης, από την QNT o Αιμίλιος Γιατζόγλου και από την SportsPhysio ο Μιχάλης Σιούλης.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που βρίσκονται δίπλα μας όλο αυτόν τον καιρό όλους τους αθλητές και τους συλλόγους τους που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα μας και ευχόμαστε να είναι υγιείς και να διεκδικήσουν τα έπαθλα και στο επόμενο JOYA KICKBOXING CHAMPIONSHIP 2014!!!