Διακεκριμένες Ελληνικές Εταιρείες στηρίζουν για ακόμη μια χρονιά τον κορυφαίο μαχητικό σύλλογο FIGHT CLUB GALATSI.

Στο Fight Club Galatsi βρίσκονται από σήμερα τα νέα t-shirt της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο του 2021-2022.

 

Τα  t-shirts  είναι το σήμα κατατεθέν για μια σχολή και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ένδυσης για τον αθλητή. Τα νέα t-shirt της σχολή μας είναι σχεδιασμένα με μοντέρνα και επιβλητικά λογότυπα με ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά που κάνουν την σχολή του FIGHT CLUB GALATSI να ξεχωρίζει.

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας για την έμπρακτη συμβολή τους στην δημιουργία των νέων t-shirt μας και την πολύτιμη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου και της επαγγελματικής μας ομάδας:

 

MEGANALYSIS :  Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis με ευαισθησία και ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο, είναι κοντά σας για να καλύψουν την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για αξιοπιστία και άμεσα αποτελέσματα, καθώς και χαμηλότερο κόστος σ’ ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών αναλύσεων.

https://www.meganalysis.gr/

 

PRINCE OLIVER  :  H Prince Oliver, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της μόδας, πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει τις προσπάθειες αθλητικών ομάδων που διακρίνονται για τις επιδόσεις και το ήθος τους, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την συνεργασία τους   στον τομέα της ένδυσης με έναν από τους κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους μαχητικών σπορ, το Fight Club Galatsi.

 

Η Prince Oliver, συνώνυμο του σύγχρονου εκλεπτυσμένου στυλ και της σχεδιαστικής πρωτοπορίας, είναι σταθερά προσηλωμένη σε αξίες ζωής όπως η εξέλιξη, η αντοχή, η θέληση, ο σεβασμός και η υπεροχή. Το Fight Club Galatsi τα εκπληρώνει όλα αυτά, υπηρετώντας το αυθεντικό πνεύμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ενώ διακρίνεται και στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

 

COFFEE LINE :

Η Coffeeline είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ από το 1999. Διαθέτοντας μια άριστα εκπαιδευμένη τεχνική ομάδα και έχοντας σπουδαίες συνεργασίες με όλους τους κορυφαίους οίκους espresso, αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος στη λειτουργία των μηχανών καφέ. Η τεχνογνωσία και η άμεση εξυπηρέτηση όλων των επιχειρήσεων στον τομέα της εστίασης, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την επιτυχή λειτουργία τους και καθιστά αδιαμφισβήτητη την κατάταξη της εταιρεία μας στην πρώτη θέση στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης και των υπηρεσιών after sales.

https://www.coffeeline.gr/

 

INFO WORLD :

Η InfoWorld, δραστηριοποιείται από τον Απρίλιο του 1994 στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της υψηλής τεχνολογίας.

 

Με κύριο γνώμονα ανάπτυξης την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη μέσα από φιλική, προσωπική επαφή, σήμερα η εταιρία μας προσφέρει στους πελάτες της μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας του χώρου πληροφορικής και επικοινωνιών.

https://www.info-world.gr/

 

GALLO

Το Gallo café, η καθημερινή συνήθεια που ξεκίνησε από το 2017. Το Gallo café το HOT SPOT στην πλατεία Κύπρου είναι πάντα στην διάθεσή σας. Στόχος η άψογη εξυπηρέτηση και η διασφάλισης της μοναδικής μας ποιότητας.

https://el-gr.facebook.com/pages/category/Coffee-Shop/Gallo-coffee-house-more-188312218309695/

 

COFFEE XP :  Η εταιρεία CoffeeXP (Coffee Experts) ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία καφέ εσπρέσσο και συναφών προϊόντων γνωστών οίκων του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς.

 

Στόχος της είναι η δημιουργία άριστων και σταθερών συνεργασιών μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της, έχοντας ως προτεραιότητα όχι μόνο την άμεση εξυπηρέτηση, αλλά  και τη συνεχή υποστήριξη (after sales service) των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

 

Μέσα από ένα εξειδικευμένο δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων συνεργατών στο χώρο της εστίασης, η CoffeeXP αναλαμβάνει τον εξοπλισμό και την προμήθεια προϊόντων, όσων επιθυμούν να ακολουθήσουν τα μονοπάτια των νέων τάσεων και γεύσεων της παγκόσμιας αγοράς.

https://coffeexp.gr/

 

MILK BAR :  To Milk  Bar είναι ένα φρέσκος νέος χώρος στο Γαλάτσι, με ιδιαίτερο και μοντέρνο design. Το νέο all-day στέκι της περιοχής, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί τον υψηλής ποιότητας καφέ του, να συνεχίσετε με ένα apperitivo ή να δροσίσετε το βράδυ σας με ένα από τα signature cocktails του. To bar του μαγαζιού είναι ιδανικό για να δοκιμάσετε τα premium ποτά, με τη συνοδεία της κατάλληλης μουσικής.

 

Η ατμόσφαιρα, το προσωπικό καθώς και ο κόσμος που το εμπιστεύεται καθημερινά δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει!

https://www.facebook.com/Milk-bar-espresso-cocktail-bar-2015723005424213/

 

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους φετινούς χορηγούς για την πολύτιμη στήριξη τους τόσο για την ένδυση των αθλητών μας όσο και για την καθημερινή τους ψυχολογία και απόδοση στο άθλημα.