Νέος εξοπλισμός για το Fight Club Galatsi

Νέα ώθηση στις προπονήσεις μας θα δώσει η επιβεβλημένη αλλαγή εξοπλισμού που πραγματοποιήσαμε στο Fight Club Galatsi.

Έπειτα από την αναμενόμενη φθορά μετά από χρόνια χρήση, απευθυνθήκαμε στους χορηγούς μας ζητώντας τη βοήθειά τους για την ανανέωση του εξοπλισμού μας. Οι χορηγοί μας, σταθερά δίπλα μας τα τελευταία 10 χρόνια, ανταποκρίθηκαν με χαρά στο αίτημά μας, πάντα αρωγοί στην προσπάθειά μας για την συνεχή δημιουργία αθλητών και πρωταθλητών και τη συνεχή εξέλιξή μας.

Οι χορηγοί μας, κορυφαίες εταιρείες, η κάθε μία στον χώρο της, δραστηριοποιούνται στο Γαλάτσι, με πορεία συνυφασμένη με έναν από τους κορυφαίους συλλόγους  μαχητικών αθλημάτων της χώρας, το Fight Club Galatsi:

Η PanCar (ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ, Ν. & Ο., Ο.Ε.) βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσεται.

Η InfoWorld (Έκτορας & Κων/νος Καψούλης) δραστηριοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της υψηλής τεχνολογίας. Με κύριο γνώμονα ανάπτυξης την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη μέσα από φιλική, προσωπική επαφή, η εταιρία προσφέρει στους πελάτες της μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας του χώρου πληροφορικής και επικοινωνιών.

Το κατάστημα ελαστικών ειδών Μαζιώτη Μαρία – Μαζιώτης Απόστολος Ο.Ε, που βρίσκεται στο Γαλάτσι, εμπορεύεται ελαστικά κορυφαίας ποιότητας, στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς. Η ιστορία του καταστήματος ξεκίνησε πριν 30 χρόνια, όταν ο Μαζιώτης Χρήστος ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών ειδών. Το 2015 η Μαρία και ο Απόστολος Μαζιώτης, ως νεότερη γενιά της οικογένειας, ανέλαβαν την διαχείριση της επιχείρησης με τον ίδιο επαγγελματισμό και μεράκι.

Τους ευχαριστούμε μας που για άλλη μια φορά μας βοήθησαν στο να γίνει αυτή η ενέργεια πραγματικότητα!

InfoWorldmaziotispancar