ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MUAY THAI ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Η ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΟΥ

Σήμερα αναχώρησε η Εθνική ομάδα Muay Thai για το Παγκόσμιο Πρώταθλημα της IFMA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Άμπου Ντάμπι από τις 28 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου.

Η Γαλατσιώτισσα Πρωταθλήτρια και κυπελλούχος στο  Muay Thai  Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, μέλος της Εθνικής Ομάδας θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IFMA, έχοντας αξιώσεις για μια καλή θέση στην κατηγορία Γυναικών -48 κιλών.

Η προετοιμασία της Αγαθαγγελίδου ολοκληρώθηκε με επιτυχία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, έχοντας πάντα δίπλα της την προπονητική ομάδα του Fight Club Galatsi, τον Ιωάννη Θεοφάνους, τον Γιώργο Βαβέτση και τον Κωνσταντίνο Ζαλώνη, οι οποίοι κράτησαν σε φόρμα βελτιώνοντας την φυσική της κατάσταση, την δύναμη και την τακτική της μέσα στο ρινγκ.

Το ταξίδι αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν οι χορηγοί του συλλόγου δεν βοηθούσαν οικονομικά την αθλήτρια μας  για την συμμετοχή της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν από την Αγαθαγγελίδου προς την ISM (INTEGRATED SECURITY MANAGEMENT) του κ. Κυριακόπουλου οποίος ανέλαβε το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων της, τα διαγνωστικά εργαστήρια Meganalysis του κ. Μπάκαλου για την ιατρική και διαγνωστική κάλυψη, τα καφεκοπτεία «Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ» που στηρίζει χρόνια την ομάδα μας, την εταιρεία Coffeeline του κ. Ξυμητίδη και την εταιρεία WISDOM VALLEY για τα συμπληρώματα διατροφής που χορηγεί στην αθλήτρια μας.

 

Καλή επιτυχία στην Ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στην αθλήτρια του Fight Club Galatsi, ελπίζοντας για μια θέση στα μετάλλια.