Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών σε Fight Club Ασπρόπυργος, Fight Cub Παρνασσός και Olympus Gym

Team photo - Belt Exams Fight Club Parnassos

Την Τρίτη 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Fight Club Ασπρόπυργος . Οι αθλητές επέδειξαν την αγάπη τους και την αφοσίωσή τους στο άθλημα. Με εξεταστή τον προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους εξετάστηκαν στις τεχνικές της ύλης τους και απέδειξαν ότι δίκαια κατέκτησαν τον βαθμό τους.

Λίγες μέρες μετά, το Σάββατο 18 Μαϊου 2013 , ακολούθησαν οι καθιερωμένες εξετάσεις για τις ζώνες των αθλητών του Fight Club Παρνασσός και του Olympus Gym στην Λαμία .

Σε ένα κατάμεστο γυμναστήριο οι εξεταζόμενοι εξετάστηκαν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing ( Π.Ο.Κ ) και στο τέλος έγινε απονομή διπλωμάτων και ζωνών. Οι εξετάσεις είχαν πολύ καλό επίπεδο και όσοι συμμετείχαν αποκόμισαν γνώσεις, εμπειρία και ταυτόχρονα πιστοποίησαν τη δουλειά που γίνεται στο Fight Club. Tα διπλώματα που δίνονται
είναι της Π.Ο.Κ. και αναγνωρισμένα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού .

Aθλητές και εξεταστές ανανέωσαν τα ραντεβού τους για τον Οκτώβριο του 2013 έχοντας το περιθώριο μέχρι τότε να δουλέψουν την νέα τους ύλη με σκοπό να ολοκληρώσουν την τεχνική τους κατάρτιση!

Team Photo Olympus Gym with Ioannis Theofanous
Ομαδική Φωτογραφία από εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Olypmus Gym Λαμία

Team photo Fight Club Aspropyrgos
Ομαδική φωτογραφία από εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Fight Club Ασπρόπυργος

Περισσότερες φωτογραφίες από τις εξετάσεις ζωνών στο Fight Club Central Gym Flickr Gallery Photostream