Ολοκληρώθηκε το Olympus Fight Night στην Λαμία

e4d5c44c5a496510a92bb496aa533f7c_M

Με απόλυτη επιτυχία και πολύ δυνατές αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε το 1ο Olympus Fight Night με διοργανωτή το Γιωργο Μακρίδη και συνδιοργανωτές το Fight Club Central Gym και την Theofanous Elite Team στη Λαμία τη Κυριακή 19 Μαίου . Το Fight Club Γαλάτσι του Ιωάννη Θεοφάνους συμμετείχε με 5 αθλητές με σκοπό να παρουσιάσουν την δουλειά που γίνεται στην σχολή μας.

Οι εντυπωσιακές 4 μάχες στο Main Event του Olympus Fight Night που ήταν και οι τελευταίες της ημέρας, ενθουσίασαν το κοινό και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και την υπόσχεση για μια καλύτερη, δεύτερη κατά σειρά διοργάνωση. Εκεί συμμετείχαν και οι 4 από τους 5 αθλητές μας, ο Σωκράτης Κερπάτσι και ο Γιάννης Φεζουλάϊ αθλητές Α’ Κατηγορίας και ο Διονύσης Τσίκο με τον Βασίλη Γαλαίο Β’ Κατηγορίας.

Ο Σωκράτης Κερπάτσι αντιμετώπισε τον Μπάμπη Θεοδώρου της Δημητριου Team Θήβας στην κατηγορία των -65 κιλών και παρότι δεν βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά κατάφερε να κερδίσει στα σημεία έπειτα από πλειοψηφική απόφαση των κριτών.

O Βασίλης Γαλαίος έχασε με ομόφωνη απόφαση των κριτών αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητα του αφού έπειτα από ένα μέτρημα – από γονατιά που δέχθηκε στο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο – συνέχισε κανονικά την αναμέτρηση του με τον αθλητή των Ultra Fighters Salonika Λάζαρο Στάλιο στην κατηγορία των -88 κιλών.

Στα -86 κιλά ο Γιάννης Φεζουλάϊ έπειτα από έναν εντυπωσιακό αγώνα κέρδισε με παραίτηση αντιπάλου στον 3 γύρο τον Άγγελο Σβάρνα της Καραγιάννης – Μακρίδης Team . Τέλος για τα Main Event ο Διονύσης Τσίκο στην κατηγορία των -76 ηττήθηκε από τον αθλητή Σωτήρη Μορφούλη των Ultra Fighters Salonika με πλειοψηφική απόφαση. Ο Διονύσης μπήκε «μουδιασμένος» και έχασε τον πρώτο γύρο ισορρόπησε στον δεύτερο και κέρδισε τον τρίτο και ταυτόχρονα το χειροκρότημα του κοινού.

Σε αναμέτρηση Kick Light που προηγήθηκε του Main Event η Ιφιγένεια Σαράκη μας έδωσε την πρώτη νίκη της ημέρας κερδίζοντας την Χριστίνα Μονομάτη της Μακρίδης Team Λαμία έπειτα από ομόφωνη απόφαση των κριτών για τα 58 κιλά.

Από όλο το team και τον ομοσπονδιακό προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους, τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την διοργάνωση και για όλη την αποστολή του Fight Club Γαλάτσι. Ραντεβού στην επόμενη αγωνιστική της διοργάνωσης Olympus Fight Night για ακόμα περισσότερο θέαμα, νίκες και φυσικά Fight Club !

Περισσότερες φωτογραφίες από την διοργάνωση στην Γκάλερι του Fight Club Central Gym στο Flickr.

Kick BoxingOlympus Fight Night