Ενημέρωση/Οδηγίες επανεκκίνησης προπονήσεων

Αγαπητοί αθλητές,

Μετά την ανακοίνωση της ΚΥΑ περί επανεκκίνησης των αθλητικών δραστηριοτήτων, βρισκόμαστε σε αναμονή των απαραίτητων διευκρινίσεων από την Γ.Γ.Α. για την επανέναρξη, υπό όρους, των προπονήσεων στη σχολή.

Για την ενημέρωση όλων, με την υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 30.608/17.5.2020 κοινή απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών αποφασίστηκε η κατ’ εξαίρεση λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων από τις 18.5.2020.

Ειδικότερα επιτρέπεται πλέον:

  • Η λειτουργία όλων των ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων και κολυμβητηρίων και η χρήση τους αποκλειστικά και μόνον για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο με ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση) από αθλητές σωματείων, Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.) και Ανωνύμων Αθλητικών Εταιριών (Α.Α.Ε.) ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007).
  • Σε κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, επιτρέπεται η παρουσία 1 ατόμου ανά 30τ.μ. διαθέσιμου χώρου.

Ο Σύλλογός μας έχει προβεί σε ένα σχεδιασμό προπονήσεων που αφορά τους καλοκαιρινούς μήνες, για τους οποίους προβλέπουμε οτι έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα που όλοι γνωρίζαμε προ κορωνοϊού. Αυτός ο σχεδιασμός αφορά ολιγομελή γκρουπ (6 άτομα το μέγιστο). Οι τιμές των συνδρομών ισχύουν ως έχουν, με τη διαφορά ότι οι συνδρομές πλέον θα αφορούν 3 προπονήσεις ανά εβδομάδα για όλους. Οι υπάρχουσες ετήσιες συνδρομές ισχύουν και θα παραταθούν για 2 μήνες τουλάχιστον. Τα γκρουπ των προπονήσεων θα πραγματοποιούνται αυστηρά με ραντεβού. Επίσης, για όσους το επιθυμούν, μπορούν να προγραμματιστούν και ατομικά ιδιαίτερα μαθήματα, στον χώρο της σχολής, με την ελάχιστη δυνατή τιμή κατά περίπτωση.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την επανέναρξη προπονήσεων οποιουδήποτε αθλητή/τριας, είναι η συμπλήρωση του προαγωνιστικού ιατρικού ιστορικού, παρουσία ιατρού και η προσκόμιση της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης στην γραμματεία της σχολής. Αναλυτικότερα:

  1. Το έντυπο του προαγωνιστικού ιατρικού ιστορικού για αθλητές/ τριες συμπληρώνεται από τους ιδίους παρουσία του ιατρού της ομοσπονδίας ή του σωματείου ή ιδιώτη ιατρού (γενικό ιατρό, παθολόγο, καρδιολόγο, πνευμονολόγο και συναφείς ειδικότητες).
  2. Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού παραμένει στην κατοχή του ιατρού και φυλάσσεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
  3. Ο ιατρός μετά την κλινική εξέταση και τη συμπλήρωση του εντύπου του ιατρικού ιστορικού και εφόσον κρίνει ότι δεν απαιτείται περαιτέρω έλεγχος, συμπληρώνει το έντυπο της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης η οποία επιτρέπει στον αθλητή/τρια να ξεκινήσει προπονήσεις.
  4. Στην επανέναρξη των προπονήσεων και κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση, οι αθλητές/αθλήτριες προσκομίζουν τη σχετική ιατρική βεβαίωση.

Στους ακόλουθους συνδέσμους μπορείτε να κατεβάσετε τα σχετικά έντυπα:

  1. Έντυπο προαγωνιστικού ιστορικού
  2. Ιατρική Βεβαίωση

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο θέσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής στο 2102915489 ή στο info@fightclubgalatsi.gr .

Επιπλέον, εφιστούμε την προσοχή όλων στους παρακάτω πίνακες με χρήσιμες οδηγίες για τους αθλούμενους: