Επιτυχημένη εμφάνιση του Fight Club Galatsi στο Battle VI στην Καβάλα!

img_8322

Με εξαιρετικούς αγώνες ολοκληρώθηκε το Battle VI στους Αμμόλοφους Καβάλας μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα που δημιούργησαν οι θεατές που παραβρέθηκαν. Για μία ακόμη φορά το παρόν σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση έδωσε το Fight Club Galatsi του Ιωάννη Θεοφάνους, με δύο αθλητές της Θεοφάνους Elite Team τους Νίκο Γκίκα και Σωκράτη Κερπάτσι.

Στα 72,5 κιλά σε μία πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση ο κάτοχος της ζώνης του promotion από το Battle 4 Νίκος Γκίκας ηττήθηκε έπειτα από πλειοψηφική απόφαση των κριτών από τον Καβαλιώτη Στέλιο Παπαδόπουλο (Καραΐτης). Το ματς ήταν «μοιρασμένο» και οριακό, με τον Παπαδόπουλο να ξεκινά πιο δυνατά και τον Γκίκα να κάνει καλύτερο φινάλε.

Στην κατηγορία των -64 κιλών ο Σωκράτης Κερπάτσι αντιμετώπισε τον αθλητή Κώστα Παπαδέλη (Μαχητές Ελευθερούπολης). Αυτή ήταν η δεύτερη αναμέτρηση των δύο αθλητών με τον αθλητή της Theofanous Elite Team να παίρνει την ρεβάνς .Το ματς είχε άδοξο τέλος καθώς τρία αντικανονικά χτυπήματα του Καβαλιώτη αθλητή δεν επέτρεψαν στον Κερπάτσι να συνεχίσει, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει την νίκη στον Κερπάτσι με ντισκαλιφιέ .

Slideshow με τις φωτογραφίες από την διοργάνωση του Battle VI

Οι συνεχόμενες επιτυχημένες παρουσίες των αθλητών του Fight Club Galatsi σε διοργανώσεις τόσο σημαντικές όσο αυτή του Battle, επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες όλου του προπονητικού Team της Theofanous Elite Team. Η κορυφή στο επόμενο Battle δεν είναι τίποτε άλλο από τον αντικειμενικό στόχο του συλλόγου μας.

Kick BoxingThe Battle