Οι μαθητές του Fight Club Central Gym έδωσαν το παρόν και δικαιώθηκαν!

IMG_0624

Όπως είχαμε αναφέρει σε περασμένο άρθρο, την Παρασκευή 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στο Fight Club Central Gym στο Γαλάτσι, οι εξετάσεις των έγχρωμων ζωνών για το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα στις 6.00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για την Κίτρινη Ζώνη έως την Πορτοκαλί ΙΙ και στις 8.00 για την Πράσινη έως την Καφέ ΙΙ.

Ο Προπονητής Kick boxing, Ιωάννης Θεοφάνους και ο κ. Γρηγοριάδης Άρης ήταν εκεί για να στηρίξουν τους μαθητές, να τους δοκιμάσoυν στις τεχνικές και τα μυστικά του Kick Boxing και να πιστοποιήσουν και επίσημα την είσοδό τους σε ανώτερα επίπεδα μαχητικής ικανότητας. Όλοι οι μαθητές έδωσαν το παρών για να κατακτήσουν τη ζώνη για την οποία κόπιασαν στη διάρκεια της χρονιάς.

Δείτε το slideshow όλων των φωτογραφιών από τις εξετάσεις ζωνών του Ιουλίου.

Ένα μεγάλο μπράβο δώθηκε από τους προπονητές τους για την δουλειά που έχουν κάνει οι μαθητές της σχολής όλη την χρονιά αλλά και για το πάθος τους για το άθλημα. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο αθλητές του Fight Club Central Gym δίνουν την ψυχή τους στους αγώνες που παίζουν και κατακτούν σημαντικές θέσεις στο χώρο του Kick Boxing δικαιώνοντας τη προσπάθεια των προπονητών τους.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Kick BoxingΖώνες