Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FIGHT CLUB GALATSI ΠΑΡΟΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΟΥΑΙ ΤΑΙ

Την Κυριακή 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες Muay Thai με συν διοργάνωση τα σωματεία ΄΄Α.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ’΄ και το ΄΄Α.Σ.Π.Τ ΙΑΣΟΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ΄΄, στο κλειστό γυμναστήριο «ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ» στην Νίκαια.

Το Fight Club Galatsi έδωσε το παρόν στους αγώνες με 5 αθλητές νέους αλλά και έμπειρους, τον Έρσι Πέπα, την Φαίδρα Θεοφάνους, τον Στέλιο Μάλλιο, την Ελευθερία Κυριακού και τον Δημήτρη Γιούλη.

Ο 15χρονος ‘Ερσι Πέπα, αθλητής Α’ κατηγορίας κέρδισε στα σημεία τον μεγαλύτερο κατά 2 χρόνια αντίπαλό του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι εξαιρετικά φορμαρισμένος μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό της Τουρκίας.

Η Ελευθερία Κυριακού παίζοντας σε αγώνα Β’ κατηγορίας 3 γύρων των 3 λεπτών κέρδισε ομόφωνα την αντίπαλό της.

Ο 21χρονος Στέλιος Μάλλιος δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί στους αγώνες Thai και με το πέρας του πρώτου γύρου ο προπονητής του διέκοψε τον αγώνα για να τον προστατέψει.

Η 8χρονη Φαίδρα Θεοφάνους σε αγώνα χωρίς νικητή έδειξε στοιχεία αθλήτριας με υψηλό IQ και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.

Ο 13χρονος Δημήτρης Γιούλης μόλις στον δεύτερο του αγώνα στο Thai στάθηκε δυνατός απέναντι στον αντίπαλό του, δείχνοντας ότι θα πάρει την νίκη, οι κριτές όμως δεν ήταν σύμφωνοι καταλογίζοντας τον αγώνα υπέρ της άλλης γωνίας.

 

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την οργάνωση και σε όλους τους αθλητές μας για την εμφάνισή τους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στους επόμενους διασυλλογικούς αγώνες και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μουαι Ται στις 2-3 Ιουλίου 2022 στην Αργυρούπολη.