Ημέρα αυτοάμυνας στο Παλαί του Γαλατσίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, την 25η Νοεμβρίου και σε συνεργασία με το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου, ο υπεύθυνος προπονητής του Γ.Σ. Γαλατσίου «Μαχητική Λέσχη», Ι. Θεοφάνους, παρέθεσε σεμινάριο τεχνικών αυτοάμυνας σε γυναίκες στο χώρο του γυμναστηρίου γυναικών στο ΠΑΛΑΙ του Γαλατσίου.

Στο σεμινάριο συζητήθηκαν τρόποι και γενικές τεχνικές αντιμετώπισης της βίας, με βασικό «εργαλείο» το μαχητικό άθλημα του kickboxing το οποίο καλλιεργεί ο Γ.Σ. Γαλατσίου Μαχητική Λέσχη, επί 20 συναπτά έτη, με υπεύθυνο προπονητή τον Ιωάννη Θεοφάνους.

Το kickboxing, έχει αποδείξει τη χρησιμότητά του στον τομέα της αυτοάμυνας, μέσα από τις ρεαλισμό του, τις ολοκληρωμένες τεχνικές που περιλαμβάνουν γροθιές και λακτίσματα, την εκγύμναση αλλά και την τόνωση της αυτοπεποίθησης.

Ο αθλητής του kickboxing μαθαίνει να διατηρεί την ικανότητα λειτουργικότητας κάτω από πίεση, διότι ασκείται συνεχώς στη λήψη αποφάσεων σε κλάσματα του δευτερολέπτου, ήρεμα, γρήγορα, σωστά και αποδοτικά. Επίσης μαθαίνει πως τα μόνα όρια που υπάρχουν είναι μόνο όσα οι ίδιοι βάζουμε στον εαυτό μας.

Επισκεφθείτε την σχολή μας, στην Λεωφ. Βεϊκου 117-119 για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα έτσι ώστε να γνωρίσετε το kickboxing αλλά και τα υπόλοιπα προγράμματά μας σε MMA, Muaythai και Krav Maga! Περισσότερες πληροφορίες στο site μας www.fightclubgalatsi.gr , στο email info@fightclubgalatsi.gr ή στο τηλ.: 2102915489.