Εισηγητής στο Πανελλήνιο σεμινάριο προπονητών Kickboxing o Γαλατσιώτης Ιωάννης Θεοφάνους

Στις 9 – 10 Ιανουαρίου και 16 – 17 Ιανουαρίου 2010 πραγματοποιήθηκαν στην Χαλκιδική και στα Καμένα Βούρλα αντίστοιχα, διήμερα σχολεία προπονητών για όλους τους προπονητές και βοηθούς προπονητών από όλη την Ελλάδα.

Στην Χαλκιδική οι συμμετοχές δασκάλων και προπονητών από τη Βόρειο Ελλάδα ξεπέρασαν τις 120, ενώ στα Καμένα Βούρλα προσήλθαν περίπου 190 άτομα από τη Νότιο Ελλάδα. Εισηγητής του σχολείου προπονητών για το Kickboxing (στυλ LOW KICKS K-1) ήταν ο Γαλατσιώτης, Ομοσπονδιακός Προπονητής, Ιωάννης Θεοφάνους, ο οποίος παρουσίασε δίωρες προπονήσεις K-1 βάσει του προπονητικού προγράμματος που ακολουθεί στο γυμναστήριό του Fight Club Central Gym στο Γαλάτσι.

Ο Γιάννης Θεοφάνους έκανε παρουσίαση όλων των νέων κανονισμών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WAKO), καθώς και των νέων τεχνικών του, οι οποίες αποκτήθηκαν και εξελίχθηκαν μετά από σειρά σεμιναρίων και προπονήσεων στο εξωτερικό, κυρίως βάσει ολλανδικών προτύπων.

Μετά το πέρας του σχολείου προπονητές και βοηθοί εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους με την διοργάνωση της ΠΟΚ, αλλά και με το επίπεδο των τεχνικών που παρουσιάστηκαν από τον Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ιωάννη Θεοφάνους.

Όλοι οι φίλοι του Kickboxing μπορούν να μυηθούν στο άθλημα μέσα από τις μοναδικές τεχνικές του κ. Θεοφάνους στα τμήματα που διδάσκει καθημερινά στον νέο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο του FIGHT CLUB CENTRAL GYM. Με το Kickboxing μπορεί να ασχοληθεί οποιοσδήποτε από 5 έως 75 ετών είτε επιλέγοντας τη νεώτερη σχολή στη Λεωφ. Βείκου 121 ή τον από χρόνια αναγνωρισμένο Σύλλογο Fight Club Galatsi στην Λεωφ. Γαλατσίου 81 & Δωριέων 6 στο Γαλάτσι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Fight Club Central Gym Λεωφ. Βείκου 121-125, 210 2915489
  • Fight Club Galatsi Λεωφ. Γαλατσίου 81 & Δωριέων 6, 210 2929890