ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ FIGHT CLUB ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ MEGANALYSIS

Το Fight Club Galatsi βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων Ελληνικών μαχητικών συλλόγων γνωρίζοντας καλά πώς να κτίζει έναν αθλητή από το μηδέν μεταμορφώνοντας τον σε έναν  αξιόμαχο αθλητή με επαγγελματική συνείδηση. Για να δημιουργηθεί όμως αυτό το μοντέλο αθλητή χρειάζεται η συνεργασία πολλών ανθρώπων και όχι μόνο η τεχνική κατάρτιση και η προπονητική.

Για την νέα αγωνιστική/ αθλητική σεζόν, μια νέα συνεργασία ξεκινά για το FIGHT CLUB ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, στον τομέα της υγείας και της πρόληψης, με τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis.

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis με ευαισθησία και ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο, είναι κοντά σας για να καλύψουν την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για αξιοπιστία και άμεσα αποτελέσματα, καθώς και χαμηλότερο κόστος σ’ ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών αναλύσεων.

Στα πλαίσια των υποχρεώσεων των Αθλητικών Σωματείων και των Ομοσπονδιών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19 και σύμφωνα με τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, οι αθλητές ανάλογα με τις οδηγίες που βγαίνουν κάθε εβδομάδα και με αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα θα πρέπει να υποβάλλονται σε self test ή rapid test.

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis  προσφέρουν χορηγικά στην αγωνιστική ομάδα του συλλόγου και της επαγγελματικής ομάδας THEOFANOUS ELITE TEAM,   όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που χρειάζονται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Επίσης προσφέρει σε όλα τα μέλη του συλλόγου τα σχετικά τέστ για τον κωρονοιό σε προνομιακές τιμές, λύνοντας έτσι τα χέρια σε γονείς αθλητών αλλά και στους ενήλικες μαθητές να γυμναστούν χωρίς να σκεφτούν ιδιαιτέρα το τελικό κόστος. Τέλος η meganalysis ως χορηγός ιματισμού θα κοσμεί με το λογότυπο της τις νέες εμφανίσεις του Fight Club κρατόντας για άλλη μια χρονιά την εικόνα του συλλόγου και των 300 περίπου αθλητών του ντυμένους με ρούχα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

To  Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team ευχαριστεί θερμά τα διαγνωστικά κέντρα Meganalysis και τους εργαζόμενους του για την καθοριστική συμβολή τους.

Υπολογίζουμε σε τέτοιες συνεργασίες και χορηγίες, οι οποίες μας γεμίζουν δύναμη για τη συνέχιση του έργου μας.

Ενημερωθείτε περισσότερα σχετικά με την προσφορά από την γραμματεία της σχολής, καλέστε στο 210/2915489 ή στείλτε email στο info@fightclubgalatsi.gr .

Οι πολεμικές τέχνες είναι άμυνα ζωής!