Νίκες του Fight Club Γαλατσίου στο Iron Challenge 3

Για άλλη μια χρονιά το Iron Challenge 3, η επαγγελματική διοργάνωση Kickboxing με διοργανωτή αλλά και συμμετέχοντα στον κυρίως αγώνα Μιχάλη Ζαμπίδη και παραγωγό τον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο με την συμμετοχή των θεατών στο στάδιο ( 4500 θεατές ) όσο και από την τεράστια τηλεθέαση που είχε η δίωρη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση.

Τρείς γύρους διήρκησε ο αγώνας του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή ο οποίος κατάφερε με σχετική ευκολία να υπερισχύσει του δυνατού Fadi Merza διατηρώντας το τίτλο King of the Rings .

Από το Fight Club Galatsi αγωνίστηκε ο Γιάννης Μιχαλόπουλος με τον Αλέξη Σύρο σε έναν αγώνα τριών τρίλεπτων γύρων με όρους Κ1 , όπου ο Γαλατσιώτης αθλητής κατάφερε άνετα να κερδίσει στα σημεία το σκληροτράχηλο αθλητή των Fighters αποδεικνύοντας παρόλη την απουσία του από τα ρινγκς τα τελευταία δυόμιση χρόνια, ότι βρίσκεται στην Εlite των Ελλήνων αθλητών του Kickboxing . Ο μαχητής του Fight Club Γαλατσίου πρόσφερε πολύ θέαμα με άριστη τεχνική σε ενα καταπληκτικό αγώνα που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Νωρίτερα ο μαχητής του Fight Club Γαλατσίου, Σωκράτης Κερπάτσι αντιμετώπισε το πολύ έμπειρο Γιώργο Κουνοπίδη και παρόλο το μικρό της ηλικίας του ο Γαλατσιώτης αθλητής κέρδισε με ομόφωνη απόφαση των κριτών τον αθλητή του Muay Thai από την Πετρούπολη.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές της Theofanous Elite Team οι οποίοι έκαναν για ακόμα μία φορά υπερήφανο τον προπονητή τους Γιάννη Θεοφάνους και ολόκληρη την ομάδα του Fight Club Γαλατσίου, αναδικνύοντας την ποιοτική προπόνηση και τη δουλειά που γίνεται στον Γυμναστικό Σύλλογο Fight Club Γαλατσίου .

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με του φίλους του αθλήματος με περισσότερους αγώνες στη δεύτερη αγωνιστική του Joya Kickboxing Championship 2012 στις 26 – 27 Μαΐου στη σχολή του Fight Club στο Γαλάτσι αλλά και στους επαγγελματικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουλίου στο Κλειστό Στάδιο Άνω Λιοσίων “ Battle 3 ”.

Δείτε ακόμα περισσότερα για τους Μαχητές του Fight Club Γαλατσίου, video και φωτογραφίες από αγώνες τους.