Νέα συνεργασία Fight Club Galatsi – Wisdom Valley

Μια καινούρια συνεργασία ξεκινά για το Fight Club Galatsi, στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής, με την Wisdom Valley.

5 αθλητές της ομάδας μας (Νίκος Γκίκας, Κωστής Φασομυτάκης, Αντωνία Πρίφτη, Δήμητρα Αγαθαγγελίδου και Αλφόνσο Κόστα), συγκαταλέγονται πλέον ανάμεσα στους χορηγούμενους αθλητές της εταιρείας.

Επιπλέον, τo Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team, έχουν την μοναδική ευκαιρία να προσφέρουν τα προϊόντα της εταιρείας σε εξαιρετικές, μειωμένες τιμές, αποκλειστικά για τους αθλητές και φίλους της σχολής.

H Wisdom Valley είναι μια ελληνική εταιρεία που αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των προϊόντων υγιεινής διατροφής δημιουργώντας σκευάσματα με φυσική προέλευση καθιστώντας την πρωτοπόρο όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα προϊόντα της Wisdom Valley παράγονται εξ’ ολοκλήρου σε πρότυπες μονάδες παραγωγής που πληρούν όλα τα πιστοποιητικά εγγύησης ποιότητας με αποκλειστικό γνώμονα τη δημιουργία 100% φυσικών προϊόντων υγιεινής διατροφής.

Η Wisdom Valley κατατάσσεται σε μια από τις εταιρείες με τις περισσότερες πιστοποιήσεις στον χώρο των αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ευρώπη με πιστοποιήσεις:
Ε.Ο.Φ., Medic Sports – Αθλητιατρική Εταιρεία, Global Sports Supplement Testing Programme, BRC Food Safety Certification, ISO 9001 SGS, UKAS :Management Systems Certification, Good Manufacturing Practice (GMP) Certification, Made in Britain Certification, Halal Food Certification, Halal Registration & Accreditation – HFA.

Εικόνα με λογότυπα φορέων που έχουν πιστοποιήσει τη Wisdom Valley

Πάντα προσηλωμένοι στην ανάδειξη των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, καλωσορίζουμε την Wisdom Valley στην οικογένεια του Fight Club Galatsi, σίγουροι για την αποδοτική μας συνεργασία με σκοπό την ανάδειξη των μοναδικών, ελληνικών προϊόντων της εταιρείας σε συνδυασμό με ακόμα περισσότερες επιτυχίες για τους αθλητές του Συλλόγου μας.