Γκίκας, Αγαθαγγελίδου και μεγάλες μάχες στο Gods Of War XII – WLF

Στο Gods of War XII – WLF θα συμμετάσχουν οι αθλητές του Fight Club Galatsi και της Theofanous Elite Team, Νίκος Γκίκας και Δήμητρα Αγαθαγγελίδου.

To Gods of War XII – WLF επιστρέφει σε συνεργασία με τον κινέζικο κολοσσό του WLF με 10 αναμετρήσεις με όρους Κ-1 ανάμεσα στους καλύτερους έλληνες και κινέζους μαχητές, και μια συνολική κάρτα αγώνων για «γερά νεύρα».

Στους 10 αγώνες εναντίον της κινεζικής ομάδας του WLF συμπεριλαμβάνεται και αυτός του Νίκου Γκίκα απέναντι στον Wu Xuesong, έναν αθλητή με ιστορικό πολύ δυνατών μαχών και μεγάλη εμπειρία, highlight της οποίας ήταν το K.O. στον Tayfun Oscan στο Kunlun, το 2016. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα 70kg με όρους K1.

Στους αγώνες τίτλων της βραδιάς συγκαταλέγεται ο αγώνας της Δήμητρας Αγαθαγγελίδου απέναντι στην Λιάνα Χαμηλοθώρη της Askitis Team. Οι δύο αθλήτριες, οι καλύτερες στην κατηγορία τους, θα αναμετρηθούν στα 49kg με όρους K1, για την επαγγελματική ζώνη Ελλάδας WKU της κατηγορίας.

Πάντα δίπλα στους αθλητές του Fight Club Galatsi βρίσκονται για να στηρίξουν την προσπάθειά τους οι επίσημοι χορηγοί τους, Wisdom Valley και Divino Espresso .

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ο αγώνας υπεράσπισης του WLF Intercontinental Title που κατέχει από πέρυσι ο Γιάννης Μπούκης, αθλητής του Στέλιου Πολίτη και του Zen Fighting Club απέναντι στον νέο διεκδικητή του τίτλου, κινέζο Zhong Weipeng, έναν πολύ δυνατό αθλητή που βρίσκεται στην πρώτη θέση στα ranking του WLF. Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον ίδιο αγώνα, οι δύο αθλητές θα διεκδικήσουν και τον τίτλο ISKA Intercontinental.

Το Gods Of War XII – WLF θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου 2019, στο Αθλητικό Κέντρο «Δαϊς» στο Μαρούσι και θα μεταδοθεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ζωντανά σε όλο τον κόσμο μέσω του Fightbox.

Εισιτήρια για μεγάλη βραδιά και τη στήριξη των αθλητών μας μπορείτε να προμηθευτείτε και από το Fight Club Galatsi στην τιμή προπώλησης των 20€.

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας και σε όλη την ελληνική ομάδα!