Νίκος Κελέκης στο Κ1. Αγωνίστηκε άξια ενάντια στα προγνωστικά και την κόπωση.

Όπως, παρακολουθήσαμε, το Κ1 , το παγκόσμιο αθλητικό ραντεβού των αστεριών του KickBoxing , που έγινε στις 15 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, σκόρπισε ενθουσιασμό και μοίρασε συγκινήσεις σε 1 0.000 φανατικούς φίλους των μαχητικών σπορ , που βρέθηκαν στο στάδιο και σε εκατομμύρια άλλους που το παρακολούθησαν τηλεοπτικά. Μια παρέλαση των κορυφαίων μαχητών του κόσμου που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου, από τον Murthel Groenhart , αντίπαλο του Iron Mike στα ημιτελικά.

Στα pre-games αυτών των συγκλονιστικών αγώνων , παρών ήταν και ο σύλλογος μας, με άξιο εκπρόσωπο τον Νίκο Κελέκη . Ο αθλητής του Fight Club Γαλατσίου αντιμετώπισε μια πολύ σημαντική φυσιογνωμία του ελληνικού Kickboxing , τον Αλέξανδρο “Professor” Χατζηχρόνογλου , της Ασκητής Team . Ένα δυνατό και σε αρκετά σημεία αμφίρροπο παιχνίδι που ικανοποίησε και τον πιο απαιτητικό οπαδό και στάθηκε αντάξιο των αγώνων παγκοσμίου επιπέδου που ακολούθησαν.

Ο Νίκος επιστρατεύοντας την τεχνική αλλά και την ψυχική του δύναμη , είχε καλή απόδοση και στάθηκε επάξια στο ρινγκ . Δυστυχώς όμως η κούραση και οι αλλεπάλληλες αγωνιστικές του υποχρεώσεις τους τελευταίους επτά μήνες, αποτέλεσαν ένα σημαντικό εμπόδιο, που χάρισε στον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου την νίκη στα σημεία .

Ακολουθεί ολόκληρος ο αγώνας του Νίκου, από το LordofRingsTV στο DailyMotion


ΧΑΤΖΗΧΡΟΝΟΓΛΟΥ VS ΚΕΛΕΚΗΣ (K-1 MAX 2012 PREGAMES) από LordofRingsTV

Παρ’ όλα αυτά, η προσπάθεια του Νίκου «κόντρα» σε όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες, αφήνει ανοιχτή κάθε ελπίδα για μεγαλύτερες διακρίσεις στο προσεχές μέλλον . Τόσο για τον αθλητή μας όσο και για τον ομοσπονδιακό προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους και την THEOFANOUS ELITE TEAM , η ανταγωνιστική παρουσία σε ένα τεράστιο σε σημασία και δημοτικότητα τουρνουά αποτελεί εξαιρετική τιμή αλλά δέσμευση για τη συνέχεια της δουλειάς που γίνεται στο Fight Club Γαλάτσι. Ένα έργο ένα εξαιρετικό προπονητικό team και από ελπιδοφόρους και άξιους μαχητές που σύντομα θα διεκδικήσουν τους τίτλους, τα μετάλλια και τη δικαίωση που τους αξίζει, και θα συνεχίσουν να προάγουν το επίπεδο των μαχητικών τεχνών σε όλη τη χώρα.

Φωτογραφίες από την διοργάνωση :

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157632072740386″]