Εντυπωσιακό finalle του Joya Kickboxing Championship 2012 γεμάτο έπαθλα, θέαμα και αμφίρροπες αναμετρήσεις στο Κλειστό Άνω Λιοσίων

Το Πρωτάθλημα Joya Kickboxing 2012 ολοκληρώνεται, με την 4η και αμφίρροπη Αγωνιστική του, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 , σε μια νέα μεγαλύτερη έδρα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ανω Λιοσίων ( Δροσούπολης ). Δείτε την τοποθεσία στoν χάρτη του Google.

Joya Kick Boxing Championship 2012

Μια αγωνιστική που αναμένεται να αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο, αθλητές και θεατές -φίλους των πολεμικών τεχνών , καθώς υπόσχεται άφθονο θέαμα , εντυπωσιακές φάσεις αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις , από τις οποίες θα κριθεί ο τίτλος σε αθλητές και συλλόγους . Συγκεκριμένα, σε επίπεδο συλλόγων, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς προηγούνται οι Μονομάχοι Χαλκίδας ( Τσάλας Team ) με 312 βαθμούς , τους οποίους ακολουθεί το Fight Club Γαλατσίου με 218 βαθμούς , ενώ στην διεκδίκηση παραμένει και ο Φ. Πολεμικών Τεχνών Αγ. Αναργύρων ( Πετρίδης Τeam ) με 98 βαθμούς . Στους αθλητές, αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η προσπάθεια των τριών διεκδικητών των τίτλων των κατηγοριών , του Νίκου Γιαμουρίδη της Λυμπέρης Team από τη Λυκόβρυση στα – 63,5 Low, του Γιώργου Κρίμπα , στα -75 Low , των Μονομάχων , και βέβαια του αθλητή του συλλόγου μας, του Νίκου Παραμυθιώτη στα -81 Low.

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών αναμετρήσεων , πιστή στην προκήρυξη της, η διοργανώτρια αρχή θα μοιράσει τους τίτλους και τα δώρα των πρωταθλητών σε κάθε κατηγορία. Συγκεκριμένα, στα Light Kicks και στα Low Kicks , oι αθλητές και οι αθλήτριες που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία συνολικά, θα τους απονεμηθεί το κύπελλο Joya , αλλά και δωροεπιταγή της εταιρίας. Αντίστοιχα, οι πρωταθλητές του Κ1 Rules , θα σηκώσουν το κύπελλο , θα αποκτήσουν δωροεπιταγή της εταιρίας Joya αλλά και το δικαίωμα ένταξης στην Joya Team Hellas , που θα τους εξασφαλίσει τη συμμετοχή σε αγώνες επαγγελματικού επιπέδου .

O ομοσπονδιακός προπονητής Ιωάννης Θεοφάνους και η Theofanous Elite Team , αφοσιωμένοι στο έργο της ανάπτυξης και διάδοσης των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, προσκαλούν όλους τους προπονητές , συλλόγους και αθλητές της χώρας να πάρουν μέρος στην πιο αποφασιστική αγωνιστική ενός σημαντικού πρωταθλήματος . Του πιο οργανωμένου πρωταθλήματος Ερασιτεχνικών Αγώνων Κick boxing (στυλ Κ1 rules , Light Kicks και Low Kicks ), στην Ελλάδα, που με μέγα χορηγό την Joya Hellas , την εταιρία ένδυσης και εξοπλισμού μαχητικών αθλημάτων , δίνει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, τη δυνατότητα σε νέους αθλητές, άνδρες και γυναίκες, και σε αθλητές Α’ Κατηγορίας να συμμετάσχουν σε δυνατές αναμετρήσεις, υπό τη κρίση διαιτητών πιστοποιημένων από την Π.Ο.Κ.


Ας είμαστε λοιπόν όλοι πιστοί στο ραντεβού μας, και ας κάνουμε τον πιο θεαματικό και εντυπωσιακό επίλογο του πρωταθλήματος . Ας στηρίξουμε με την παρουσία μας και το χειροκρότημά μας, την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο και τη μεγαλύτερη βαθμολογία , τους κόπους και την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς. Άλλωστε, σε αρκετές κατηγορίες ο τίτλος δεν έχει κατακτηθεί και κρίνεται ανάμεσα σε πολλούς και ανταγωνιστικούς συλλόγους και τους αθλητές που τους εκπροσωπούν. Όλα λοιπόν παίζονται σε μια αγωνιστική – γιορτή για μια διοργάνωση που κάθε χρόνο ανεβάζει το επίπεδο και τα ποιοτικά standards των μαχητικών τεχνών στη χώρας μας .

Γι’ αυτό και σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 , στο κλειστό Άνω Λιοσίων , στην Δροσούπολη . Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Ακολουθεί Ολόκληρη η Προκύρηξη της 4ης Αγωνιστικής :


Προκύρηξη 4ης Αγωνιστικής Joya Kickboxing Championship 2012

ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

9:00 – 11:00 → Ζύγιση
11:00 – 19:00 → Αγώνες

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Κλειστό Γυμναστήριο Ανω Λιοσίων .Δείτε το στο χάρτη

ΖΥΓΙΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η ζύγιση των αθλητών είναι υποχρεωτική και θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπου του συλλόγου στον οποίο ανήκουν, στο Κλειστό στάδιο Ανω Λιοσίων την ΚΥΡΙΑΚΗ 20/1/2013 και ώρα 9-11 ΠΜ .

Όσοι αθλητές βρεθούν υπέρβαροι ή λιποβαρείς στη ζύγιση σε σύγκριση με τη δήλωση των αγώνων θα αποκλείονται από τους αγώνες χωρίς να τους επιστρέφεται το αντίτιμο της συμμετοχής τους.

Για την αποφυγή καθυστερήσεων ο αρχηγός της κάθε αποστολής να προσκομίζει συμπληρωμένα από κάθε αθλητή της ομάδας του έντυπα της υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής σε αγώνες που υπάρχουν συνημμένα.

Οι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα και έχουν περάσει από ζύγιση υποχρεούνται να αγωνιστούν παρόλη την καθυστέρηση του αγώνα τους. Οι αθλητές που δεν θα παρουσιάζονται στο ρινγκ μετά την αναγγελία του ονόματος τους, θα χάνουν τον αγώνα τους με walk over .

Η επιστροφή της συμμετοχής δεν προβλέπεται.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν (με ευθύνη των προπονητών τους) το δελτίο αθλητού σφραγισμένο από αρμόδιο ιατρό ώστε να αποδειχθεί ότι η εξέταση πραγματοποιήθηκε.

Οι αθλητές που δεν θα παρουσιάσουν , δελτίο αθλητή σφραγισμένο από ιατρό στη γραμματεία των αγώνων, θα αποκλειστούν από τους αγώνες.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι αθλητές είναι απαραίτητο να έχουν μασέλα , μπαντάζ , σπασουάρ , επικαλαμίδες , σορτς καθώς και προστατευτικό στήθους οι γυναίκες . Κάσκα και γάντια προμηθεύει η χορηγός της διοργάνωσης JOYA HELLAS . Οι αγώνες με κανόνες Κ1 θα γίνουν χωρίς κάσκα και προαιρετικά με επικαλαμίδες με κουντεπιέ. Ο εξοπλισμός θα πρέπει να είναι αναλόγου χρώματος με την γωνία κάθε αθλητή.

Οι διοργανωτές θα παρέχουν σε κάθε γωνία εξοπλισμό εγκεκριμένο από την Π.Ο.Κ. Θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία των αθλητών και δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή στους αγώνες σε όποιον αθλητή δεν διαθέτει προστατευτικό εξοπλισμό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών πρέπει να αποστέλλονται από τους προπονητές τους το αργότερο μέχρι 3 μέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων (Τετάρτη) μέσω e-mail στο info @ fightclubgalatsi.gr , fax ή τηλεφωνικά στο 210 2915489 .

  • Οποιεσδήποτε αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές μετά την παρέλευση της προθεσμίας.
  • Σε κάθε δήλωση συμμετοχής ο προπονητής υποχρεούται να αναφέρει τους αγώνες που έχει πάρει μέρος ο αθλητής του.
  • Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν έγκυρα δελτία της Π.Ο.Κ.
  • Το παράβολο ζύγισης και συμμετοχής για κάθε αθλητή είναι 15,00€ από τα οποία 3€ θα επιστρέφονται στους συλλόγους από τον διοργανωτή.
  • Ο αρχηγός της κάθε αποστολής αφού συγκεντρώσει το ανωτέρω ποσό από τον κάθε αθλητή της ομάδας του, θα καταβάλλει στον διοργανωτή το συνολικό ποσοστό που προβλέπεται.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΛ

Kick Light

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 2 γύρων των 2 λεπτών.

Μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές από τις κατηγορίες Α, Β, Γ παvπαίδων (7-14), παίδων – κορασίδων (15-16), εφήβων – νεανίδων (17-18), ανδρών – γυναικών (19-40).

Όλοι οι αθλητές θα λαμβάνουν δίπλωμα για την συμμετοχή τους σε κάθε αγωνιστική και μόνο ο νικητής μετάλλιο, στο τέλος του πρωταθλήματος νικητές θα είναι οι αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε όλες τις αγωνιστικές ημέρες και θα συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες, λαμβάνοντας ως έπαθλο δωροεπιταγή και κύπελλο από την εταιρεία Joya

Low Kicks

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 3 γύρων του 1,5 λεπτού για τους έφηβους και 3 γύροι των 2 λεπτών για τους ενήλικες. Μπορούν να πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από τις κατηγορίες Α, Β εφήβων – νεανίδων (16-19), ανδρών – γυναικών (19-45).

Όλοι οι αθλητές θα λαμβάνουν δίπλωμα για την συμμετοχή τους σε κάθε αγωνιστική, ο νικητής κάθε αγώνα θα παίρνει μετάλλιο και στο τέλος του πρωταθλήματος ο αθλητής με την μεγαλύτερη βαθμολογία θα λάβει κύπελλο και δωροεπιταγή από την εταιρεία Joya.

K-1 Rules

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 3 γύρων των 2 λεπτών και μπορούν να συμμετάσχουν μόνο αθλητές από την Α’ κατηγορία.

Όλοι οι αθλητές θα λαμβάνουν δίπλωμα για την συμμετοχή τους σε κάθε αγωνιστική, ο νικητής κάθε αγώνα θα παίρνει μετάλλιο και στο τέλος του πρωταθλήματος ο πρώτος στην βαθμολογία θα λάβει κύπελλο και δωροεπιταγή από την εταιρεία Joya.

Ταυτόχρονα, οι πρωταθλητές θα αποκτήσουν το δικαίωμα ένταξής τους στην JOYA TEAM HELLAS και τη συμμετοχή τους στους αγώνες επαγγελματικού επιπέδου.

KΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

  • Γ’ Κατηγορία – Αθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 0 –5 αγώνων
  • Β’ Κατηγορία – Αθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 5-15 αγώνων
  • Α’ Κατηγορία – Αθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 15 + αγώνων
Κατηγορία Ηλικία Κιλά
Πανπαίδων 7-13 -28 -32 -37 -42 -47 +47
Πανκορασίδες 7-13 28 -32 -37 -42 -47 47
Παίδων 14-16 -42 -47 -52 -57 -63 -69 +69
Κορασίδων 14-16 -50 -55 -60 -65 -70 +70
Εφήβων 17-18 -57 -60 -63 -66 -69 -74
Νεανίδων 17-18 -40 -44 -48 -52 -56 -60 +60
Γυναικών 19-45 -48 -52 -56 -60 -65 -70 +70
Ανδρών 19-45 -63,5 -67 -71 -75 -81 -86 +91

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αθλητών είναι μονός, ο αθλητής που περισσεύει θα παίζει με τον νικητή από προηγούμενο παιχνίδι της κατηγορίας του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οι βαθμολογίες ισχύουν για όλες τις κατηγορίες κάθε αγωνιστικού στυλ .

Στυλ Νίκη Ισοπαλία Ήττα
Κ1 RULES 4 βαθμοί 3 βαθμοί 0 βαθμοί
LOW KICKS 4 βαθμοί 3 βαθμοί 0 βαθμοί
LIGHT LOW KICKS 4 βαθμοί 1 βαθμός 0 βαθμοί

Οι βαθμολογίες ισχύουν για όλες τις κατηγορίες κάθε αγωνιστικού στυλ.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής συμμετέχει σε περισσότερα από ένα στυλ, θα βαθμολογείται μόνο για το ένα που θα επιλέγει ο προπονητής του πριν από την έναρξη των αγώνων.

Ο αθλητής που τιμωρείται με disqualifier (λόγω κακής συμπεριφοράς) ή δεν εμφανιστεί στον αγώνα (walk over) θα μηδενίζεται.

Ο αθλητής που καθυστερεί να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να περιμένει ο αντίπαλος του 1 λεπτό, χάνει τον αγώνα με walk over.

Κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα το επόμενο ζευγάρι περιμένει έξω από το ρινγκ στις γωνίες του, για την αποφυγή καθυστερήσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στο Joya Kickboxing Championship 2012, για να κερδίσουν τα τελικά έπαθλα είναι η συμμετοχή τους σε όλες τις αγωνιστικές ημέρες και η συγκέντρωση της υψηλότερης βαθμολογίας.

li

strong

/strong