Συνεργασία Fight Club Galatsi – MG TEAM

Το Fight Club Galatsi ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Ιωάννη Μαυρίδη Αθλητικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Msc.

Το Fight Club Galatsi βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων Ελληνικών μαχητικών συλλόγων γνωρίζοντας καλά πώς να κτίζει έναν αθλητή από το μηδέν μεταμορφώνοντας τον σε έναν αθλητή αξιόμαχο με επαγγελματική συνείδηση. Για να δημιουργηθεί όμως αυτό το μοντέλο αθλητή χρειάζεται η συνεργασία πολλών ανθρώπων και δεν περιορίζεσαι μόνο στη τεχνική κατάρτιση και στη τακτική.

Fight Club Galatsi και Ιωάννης Μαυρίδης Αθλητικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες του Ιωάννη Θεοφάνους όπως με την BIOFIT, όπου κάνει τους αθλητές του πιο ανθεκτικούς και πιο αθλητικούς βελτιώνοντας παράλληλα την φυσική τους κατάσταση και αυτή με το SportsPhysio του Μιχάλη Σιούλη στην αποκατάσταση τραυματισμών και στην συμμετοχή του ως cutman των αθλητών μας στους αγώνες, έρχεται να προστεθεί άλλη μία πολύ σημαντική συνεργασία με τον Αθλητικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Ιωάννη Μαυρίδη.

Στο Fight Club μπορούμε να βοηθήσουμε τον αθλητή μας να ανταπεξέλθει στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του οργανισμού του παρέχοντάς του γνώση, ενημέρωση και δυνατότητα παρακολούθησης των αναγκών αυτών μέσα από την συνεργασία με έναν επιστημονικά καταρτισμένο Αθλητικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο. Η προπόνηση είναι υψηλών απαιτήσεων – προδιαγραφών και δημιουργεί μεγαλύτερες διατροφικές ανάγκες για να μπορέσει ο αθλητής να έχει διάρκεια.

Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε – καλύψουμε τις ανάγκες του οργανισμού μας σε ενέργεια? Ποια η καλύτερη επιλογή διατροφής?

Η απάντηση έρχεται από τον Αθλητικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Μαυρίδη Ιωάννη ο οποίος έχει την απαιτούμενη γνώση και επιστημονική κατάρτηση ώστε να προσαρμόσει την ιδανική διατροφή στις ανάγκες του κάθε αθλητή ξεχωριστά.

Η μείωση των αποθεμάτων γλυκογόνου είναι το κύριο αίτιο για τη μείωση της ικανότητας παρατεταμένης μυϊκής προσπάθειας.
Η διατροφή του αθλητή και το γεύμα πριν τον αγώνα πρέπει να στοχεύουν στον καλύτερο εφοδιασμό του οργανισμού με υδατάνθρακες.
Οι υδατάνθρακες αυτοί είναι απαραίτητοι για την πλήρωση των αποθηκών γλυκογόνου, σαν μυϊκό και ηπατικό γλυκογόνο.

Ο Ιωάννης Μαυρίδης είναι αριστούχος πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Πρωτεϊνική Τεχνολογία.
Επίσης αποφοίτησε από το τμήμα Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Μοριακή Γενετική – Ενζυμική τεχνολογία. Από το 2009 είναι υπεύθυνος για την αθλητική διατροφή συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των αγωνισμάτων αντοχής, πολεμικών τεχνών και γενικότερα αγωνιστικά αθλήματα ενώ ταυτόχρονα ειδικεύεται στην αγωνιστική διατροφή και βελτιστοποίηση απόδοσης και επίδοσης αθλητών επαγγελματικού αλλά και ερασιτεχνικού επιπέδου.

Επικοινωνία: mavridis_ioannis@yahoo.gr τηλ. 6936848580.

Fight Club Γαλάτσι