Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Γιάννη Μιχαλόπουλο

Γιάννης Μιχαλόπουλος Promo Fight I

Γιάννης Μιχαλόπουλος Promo Fight I

Με εντυπωσιακούς αγώνες πυγμαχίας και Kick Boxing έκλεισε την αυλαία η διοργάνωση του Γιάννη Παγανιά Promo Fight I στο Αγρίνιο .

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ο αθλητής της Theofanous Elite Team Μιχαλόπουλος Γιάννης έπαιξε στο Main Event της διοργάνωσης ενάντια στον Βλαδίμηρο Ναζαρένκο της Pontika – Nazarenko Team για πρώτη φορά σε αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας .

Ο Μιχαλόπουλος είχε την υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και έλεγχε το παιχνίδι όταν στο τέλος του τρίτου γύρου ένα σχίσιμο στο φρύδι του από αντικανονικό χτύπημα από τον αντίπαλο με το κεφάλι σταμάτησε για λίγο τον αγώνα για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο Μιχαλόπουλος παρά τη συμβουλή του γιατρού να μη συνεχίσει να αγωνίζεται συνέχισε τον αγώνα αλλά το τραύμα επιδεινώθηκε και διεκόπη ο αγώνας στις αρχές του τέταρτου γύρου.

Ένα μεγάλο μπράβο και στους δυο αθλητές για το υπέροχο θέαμα που προσέφεραν στους θεατές του Αγρινίου και στον αθλητή του Θεοφάνους Ιωάννη που μια μέρα πριν δέχτηκε να αγωνιστεί όντας απροετοίμαστος και του ευχόμαστε να αναρρώσει σύντομα για να προετοιμαστεί για τον αγώνα του ενάντια στον Παπαδόπουλο στην διοργάνωση του Best Fighter τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Σύντομα θα αναρτηθεί και το βίντεο του αγώνα.