Στις 16/3 ο αγώνας της Αντωνίας Πρίφτη στο Open Championship – Εισιτήρια προπωλούνται στη σχολή!

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, στα πλαίσια του Open Championship 2019, η Αντωνία Πρίφτη, αθλήτρια του Fight Club Galatsi και της Theofanous Elite Team, αντιμετωπίζει την Ιταλίδα, πρωταθλήτρια της WAKO, Piera Nasso.

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

« Στο Ολυμπιακό στάδιο πυγμαχίας Γεώργιος Στεφανόπουλος στο Περιστέρι στις 16 Μαρτίου έρχεται ο γυναικείος αγώνας της χρονιάς στα μαχητικά αθλήματα.

Η Αντωνία Πρίφτη , αθλήτρια του Γιάννη Θεοφάνους από το Fight Club Γαλάτσι με ένα εκπληκτικό ρεκόρ 50-0 θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια WAKO από την Ιταλία Piera Nasso (Tops Alessantro Team).

O αγώνας αποτελεί μια πολύ απαιτητική πρόκληση για τις αθλήτριες σε ένα ματς που το μαχητικό κοινό περιμένει να απολαύσει. »

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αθλήτριά μας και τη στηρίζουμε όλοι στον αγώνα της! Εισιτήρια προπωλούνται στη σχολή, στην τιμή των 17€. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Fight Club Galatsi τηλεφωνικά στο 2102915489, μέσω email στο info@fightclubgalatsi, και με direct message στη σελίδα μας στο Facebook, https://www.facebook.com/fightclubgalatsi/ .